Cumparaturi diverse: Comanda Yves Rocher (3)

miercuri, iulie 11, 2012

Luni a fost o zi plina :). Pe langa pachetul de la trender, am primit si comanda de la Yves Rocher ♥ Am facut o noua comanda online, la care primeam cadou o masca si un gomaj cu samburi de caise. Pentru ca va plac postarile cu Yves Rocher, am zis sa va prezint si aceasta comanda :). 

Am comandat:
- Gel crema hidratare intensa 24 h - Hydra Vegetal, pentru ten normal spre mixt.
- Gel de dus cu rodie ♥
- roll on cu floare de bambus


Cadourile ♥♥♥:
Masca film Purete Vegetale - Gestes D'Institut 
- Gomaj cu extract din samburi de caisa - 3 Minutes
Gelul de dus cu liliac (pentru inscrierea la newsletter). Se pare ca au un stoc nelimitat din acest gel de dus, avand in vedere ca este oferit de cel putin 3 luni pentru inscrierea la newsletter si nu cred ca il vor schimba in curand. 

Cel mai mult eram curioasa de crema pentru ten Hydra Vegetal, o crema - gel hidratanta, cu o textura fresh, dar intens hidratanta. O sa revin cu un review dupa ce o testez o perioada suficienta pentru a-mi forma o parere despre ea. 


Se poate observa, in poza de mai jos, textura de gel - crema, cu un miros revigorant, care se absoarbe repede in piele si lasa o pelicula hidratanta. In schimb, ambalajul la aceasta crema are un minus, si anume lipsa capacelului de protectie. Din cauza transportului, era destul de multa crema si pe capac. Ar fi frumos, ca pe viitor, cei de la Yves Rocher sa puna si acest mic detaliu, intrucat este folositor. 
Gelurile de dus, care sunt absolut delicioase ♥ V-am mai spus deja ca ador gelurile de dus de la Yves Rocher. Vreau sa incerc cat mai multe :D

Gelul de dus cu rodie din Spania ♥ are un miros de iti vine sa-l mananci, cu o tenta usor acrisoara, care te revigoreaza

Gelul de dus cu floare de liliac - Pur Desir de Lilac, pe care l-am mai primit ;), dar imi place mirosul lui floral si primavaratic


Roll - on cu floare de bumbac - Jardins du Monde - delicatete si protectie pentru 24 h. Mi-a placut mult acest roll - on, incat l-am comandat din nou :)


Imi place mult ca are maxi - bila, cu ajutorul careia aplic cantitatea necesara dintr-o singura miscare


Masca si gomajul pentru ten, cele doua cadouri, in valoare de 69 lei (amandoua), m-au surprins placut

Masca film Purete Vegetale - Gestes D'Institut - o masca care netezeste tenul si absoarbe excesul de sebum. Am folosit-o o singura data si mi-a lasat o impresie buna. Este genul de masca care se dezlipeste usor de pe piele, dupa ce s-a intarit, nefiind nevoie sa ma spal pe fata dupa. Este transparenta, se intinde usor si isi face efectul in 15 minute. Iti confera o senzatie racoritoare si revigoranta si chiar a avut efect in absorbirea excesului de sebum. Revin cu review dupa o folosire mai indelungata ;)

Gomaj cu extract din samburi de caisa - 3 Minutes - un gomaj delicat pentru o curatare in profunzime. Si pe acesta l-am folosit tot o singura data. Este delicat cu tenul, dar curata bine. Avand in vedere ca am folosit-o doar o data, nu-mi pot da inca cu parerea, asa ca revin mai tarziu. 



Ce va tenteaza de la Yves Rocher? Eu deja planuiesc o noua comanda zilele acestea ♥ 
Nu ma pot abtine :)) Au cadouri prea tentante ♥ 
Vreti sa va postez si ultima oferta online?

post signature

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Am dat si eu prima mea comanda azi...si mi-am comandat si gelul de dus cu parfum de liliac :D sper sa fie ok. La tine in cat timp a ajuns comanda? Vine la posta nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa fie bine :D Eu nu am intampinat deloc probleme cu ei. Coletul vine la Posta de care apartii. Eu am dat comanda pe 28 iun si a fost livrata pe 4 iul, iar eu am ridicat-o pe 9 iulie (dar era ajunsa de vineri 6 iul).

    O sa primesti mesaj pe telefon cu un cod. Cu ajutorul acestui cod poti sa verifici pe http://www.posta-romana.ro/posta-romana.html, in dreapta la Track and Trace cand va ajunge coletul tau exact. Daca nu gasesti codul in prima zi cand ai primit sms-ul, incearca urmatoare zi sau chiar peste doua zile si il vei gasi sigur.


    Codul pe care il vei introduce la track & trace trebuie sa fie de forma:
    CV0998 + codul din SMS + o cifra de la 0 la 9 prin incercare. Toate legate, fara plus. Dupa ce gasesti codul, ai un raport detaliat, care iti arata exact unde se afla coletul tau ;)

    Daca intampini probleme, let me know si te ajut cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am solicitat un catalog acum ceva timp si nu l-am primit :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina lui Brumarel11 iulie 2012 la 21:49

    sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu comand de obicei online sau din cataloagele pe care le trimit in colete.
    In schimb nu am primit oferte personalizate si ma gandesc ca aici este de vina postasul :|. Vezi sa nu fie si la tine la fel. Sunt multi postasi care nu aduc cataloage si reviste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok. Multumesc mult >:D< pup.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate