Comanda ZorileStore :)

joi, aprilie 12, 2012

Dupa cum va spuneam si aici, am facut o comanda la ZorileSore, pentru a profita de promotia acestora :). La orice comanda realizata pana pe 19.05.2012 primiti o pereche de papuci gratuit din categoria papuci (click). La fel ca si in cazul blogului, comunicarea cu ZorileStore s-a realizat fara probleme, iar livrarea a fost mai rapida decat ma asteptam. Eu am facut comanda sambata seara, duminica m-au sunat sa-mi confirme si marti aveam deja papuceii ♥ Aceste doua perechi fac parte din aceeasi categorie ca si cei primiti pentru blog, fiind realizati de Ipanema si Gisele Bundchen. 
Sunt multumita de achizitia facuta, deoarece sandalutele comandate sunt extrem de confortabile si usoare, iar papuceii primiti gratuit sunt moderni si perfecti pentru plaja :). Abia astept sa vina vara sa-i pot purta cu placere. 

Sandalutele comandate au fost acestea:

Iar perechea pe care am ales sa o primesc gratuit este aceasta:

Cateva poze de detaliu, pentru a observa mai bine papuceii, in cazul in care va tenteaza :)




Si micutele si dragutele mele sandalute ♥



Daca ar fi sa fac un clasament pentru cele trei perechi de papuci de la ZorileStore, pe primul loc s-ar afla sandalutele PREMIUM II FEM (deoarece sunt extrem de confortabile, foarte usoare si au un design deosebit), pe locul al doilea se afla COLORFUL SEA KIREY (papuceii primiti pentru blog, despre care v-am vorbit deja), iar pe locul 3, papucii STAR THONG FEM (care sunt de asemenea confortabili si frumosi). 
In concluzie :) sa vina vara cat mai repede ♥

Ati comandat pana acuma de pe ZorileStore? Ce produse imi mai recomandati? 
Dar papuceii mei, cum vi se par? ♥
post signature

You Might Also Like

2 comentarii

  1. :)Ne bucaram ca esti multumita de serviciile si produsele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul a decurs perfect, iar produsele deja au iesit la plimbare si s-au comportat perfect :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate