Bine ati venit! Secretul meu pentru a avea unghii lungi si frumoase

joi, februarie 03, 2011

Buna! Ma numesc Mad@ si in primul rand vreau sa va urez Bun Venit pe noul meu blog! 



Am creat acest blog pentru a-mi extinde orizonturile si de a cunoaste persoane noi cu care sa-mi impartasesc cunostintele si de la care sa invat lucruri noi. De cand am descoperit lumea blogurilor, de fiecare data cand vreau sa cumpar un nou produs, mai intai caut pe internet pareri ale altor bloggerite care l-au folosit si am constat ca este foarte important sa-ti impartasesti experientele personale, swatch-uri, review-uri. Chiar daca suntem foarte diferiti, este util sa vezi macar cum arata un produs in realitate fata de catalog. De exemplu, ajuta mult sa vezi un swatch la un ruj, fond de ten sau o oja, deoarece poate exista o diferenta dintre culorile din catalog si cele din realitate ;).

Pe acest blog veti regasi:
sfaturi si trucuri pe care le cunosc si consider ca merita impartasite
- review-uri la ce produse folosesc
swatch-uri la ce produse de machiaj utilizez
recenzii la serialele pe care le urmaresc si recomandari
- recenzii la cartile citite si care m-au impresionat 
- promotii, oferte, etc.
- Si nu in ultimul rand multe modele de nail art

Va astept cu drag si sper sa va placa ceea ce veti gasi aici :)
Mad@


Pentru inceput, as vrea sa va descriu metoda mea prin care am acuma unghiute lungi si frumoase. Secretul consta in doua "ingrediente de baza", si anume: Lotiunea tratament pentru unghii de la Farmec cu vitamina B5si uleiul pentru ingrijirea unghiilor de la Regetis.


Aceste doua produse, as putea spune ca au facut minuni asupra unghiilor mele. Pana acuma cateva luni nu reuseam deloc sa le tin lungi, deoarece se exfoliau si se rupeau si trebuia sa le tai. cautand tot felul de solutii pentru a scapa de aceasta problema, am dat peste lotiunea pentru tratarea unghiilor de la Farmec cu vitamina B5 si am citit foarte multe review-uri pozitive despre ea. Si mi-am zis sa incerc. Am cautat pe la farmacii si plafare aceasta lotiune, dar nu am gasit-o deloc, dar o farmacista mi-a recomandat intre timp si uleiul de la Regetis. Si am inceput sa-l folosesc pe acesta pana gaseam si lotiunea de la Farmec. Si intradevar s-a dovedit a fi foarte bun. Este recomandat pentru refacerea unghiilor degradate si contine doar substante grase si emoliente, precum si vitamine liposolubile care asigura patrunderea si absorbtia la radacina si in profunzimea unghiei, asigurand tonifierea, prevenind craparea si exfolierea acesteia. Aceste substante sunt: uleiuri vegetale (ulei de catina, ulei de struguri, ulei de galbenele), vitamina A, vitamina E. 
Se poate folosi in doua feluri: 
     - se introduc varfurile degetelor intr-un vas cu REGETIS, usor incalzit; se mentin 5-10 minute si se maseaza bine pana la absorbtia totala, sau
     - se aplica o picatura de ulei la radacina unghiei si se maseaza bine pana la absorbtia totala.
Se procedeaza in acest fel pentru 2-3 saptamani.


Cum am folosit eu: Primele doua saptamani am folosit zilnic uleiul, dimineata si seara, puneam cate o picatura de jur imprejurul unghiei, lasam vreo 10 minute, apoi masam inca vreo 5 minute pentru a intra uleiul bine in piele. Dupa aceste doua saptamani, mi-am cumparat si lotiunea pentru tratarea unghiilor de la farmec cu vitamina b5, si am inceput sa le folosesc in paralel. Timp de 2 saptamani le-am folosit zilnic pe ambele, tot dimineata si seara. Mai intai ma dadeam cu lotiunea de la farmec, de 2-3 ori, asteptam sa intre bine in unghie, evitand cuticulele, apoi puneam o picatura de Regetis si masam bine. Seara mai foloseam uneori si uleiul de migdale sau ulei de ricin, pentru a avea mai mare grija de cuticule (dupa cum se stie, lotiunea de la farmec usuca cuticulele foarte tare). Dupa ce au mai trecut 2 saptamani, am inceput sa ma dau cu oja si le foloseam la 3-4, uneori chiar 5 zile. Uleiurile le mai foloseam seara, chiar daca eram data cu oja, pentru ca inmuiau si faceau cuticulele sa arate foarte bine. Dupa 3 luni as putea spune ca unghiile mele sunt foarte frumoase si lungi si sunt foarte mandra de ele. Dupa cum puteti vedea si in pozele Before and After. Prima poza este facuta pe data de 05.11.2010, dupa o saptamana cu Regetis, iar a doua poza este facuta pe data de 01.02.2011. Dupa 3 luni in care am folosit lotiunea de la Farmec si uleiul Regetis se poate observa foarte bine diferenta.


Eu le recomand cu incredere. Nu sunt nici scumpe, in jur de 5-6 RON fiecare, si le puteti gasi in farmacii sau magazine naturiste.

You Might Also Like

7 comentarii

  1. buna mada!:*
    imi place blogul tau, frumoase postari si frumoase unghiute.
    eu am renuntat la modelele pe unghia naturala pt ca mai mereu s-au rupt sau au fost inegale, plus k mereu faceam o manichiura ca la 2-3 zile k incepea sa se cojeasca culoarea si am renuntat pt k nu mai aveam timp d nimic ( si acu e la fel) si m-am orientat catre unghii false.
    am o prietena care mi le pune de ceva ani, nu din acril, ci tips+gel sunt f f ok, imi schimb tipsurile cam o data la o luna-2 ( inc azurile in care nu ajung la ea chiar si 3) si rezista glorioase, sunt mereu fresh si mai mereu am cate un model nebunesc.
    e de apreciat ca le poti tine asa lungi, la mine din pacate nu se poate...
    anyway, nice blog si pupici de 8 martie>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa imi iau si eu acest ulei si sa incep sa-l folosesc ca nu se mai poate asa ceva.... ms frumos de sfaturi... pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a placut foarte mult. Pe langa acesta am mai folosit si ulei de ricin sau migdale. Oricum au facut minuni :X  O luna am folosit doar tratamente, fara sa ma dau cu oja deloc, apoi o data la 3-4 zile. Ai sa vezi ca vei reusi, cu rabdare si perseverenta ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. lotiunea de la farmec am mai folosit-o insa nu stiam de uleiul Regetis. O sa il incerc si pe acesta sa vad daca imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine , lotiunea de la Farmec nu m'a ajutat. Am folosit in schimb suc de lamaie si acum am niste unghii lungi si rizistente

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate