Un ulei pentru masaj minune care te scapa de febra musculara

miercuri, iunie 29, 2016


Acum o saptamana si jumatate am mers intr-un weekend la munte la Rarau si am urcat pana la Pietrele Doamnei, pe variant mai grea de urcat, pe pietre, nu prin padure. Am mers cu masina pana la cabana Rarau si de acolo am urcat usor pana am ajuns la Pietrele Doamnei. Daca in ziua respectiva am fost foarte sprintena si urcam cu usurinta, a doua zi m-am trezit cu o frumoasa febra musculara, de abia ma putea da jos din pat. Pe langa febra musculara, mi-am fortat prea tare un genunchi si abia reuseam sa merg.

Despre excursie o sa va povestesc mai multe zilele acestea si tot atunci o sa arat si poze. Acum vreau sa va povestesc despre produsul care m-a ajutat cu febra musculara si durerea de genunchi capatata in urma excursiei. Un ulei minune, care mi-a relaxat muschii si am reusit sa imi revin cu usurinta.

Dupa cum va spuneam, a doua zi dupa drumetie abia ma puteam misca. Nu mai zic de urcat/coborat scari. Aveam o febra musculara de toata frumusetea, avand in vedere ca stau destul de prost la capitolul conditie fizica. Noroc de uleiul cu arnica de la Weleda, cu care am inceput sa imi fac masaj in fiecare seara. Reultatele s-a resimtit imediat si muschii mei si-au revenit. Daca ma gandeam sa folosesc acest ulei inainte sa urc pe munte, probabil nu as fi avut deloc febra musculara, dar bine ca am putut sa il folosesc si in zilele care au urmat. A doua zi nu ma mai durea nici genunchiul si ma simteam ca noua.

Cum actioneaza acest ulei pentru masaj cu arnica? Simplu, incalzeste si fortifiaza.

Inainte si dupa sport, daca facem un masaj cu ulei Weleda, vom stimula circulatia sanguina, vom relaxa muschii si vom scapa de febra musculara, pe care nu o doreste nimeni. Ca toate produsele de la Weleda si acest ulei este compus din ingrediente naturale, printre care: uleiul de floarea soarelui, ulei de masline, extract vegetal din flori de arnica, frunze de mesteacan, care mentin pielea elastica si stimuleaza circulatia sanguina, si arome delicioase de lavanda si rozmarin, care revigoreaza pielea. Produsele de la Weleda le gasiti pe site-ul Aoro

Mirosul este destul de puternic, dar este un miros natural, de uleiuri si ierburi. In timpul masajului da o senzatie usoara de incalzire, iar a doua zi pielea se simte relaxata.


Avand atatea uleiuri in compozitie este un produs foarte bun si pentru intretinerea pielii, in special la persoanele cu piele mai uscata, intrucat ofera o stare deosebita de tonus, elasticitate articulara si musculara.

Arnica, cunoscuta si sub denumirea de carul zanelor, este planta care alina trupul si sufletul, deoarece are foarte multe proprietati. Pe langa tratarea durerilor musculare si reumatice, este o planta minune care ajuta la vindecarea ranilor, arsurilor, avand proprietati antiseptice, antiinflamatoare, antibacteriene si antifungice. Are efect de calmare a epidermei si imbunatateste circulatia sangelui.

Voi ce produse folositi pentru a previne/trata febra musculara?
Ce parere aveti despre produsele naturale de la Weleda?

You Might Also Like

1 comentarii

Articole apreciate