Cum sa obtii cel mai intens si mai frumos par rosu?

vineri, iunie 24, 2016


Stiti foarte bine cat de mult tin la aspectul parului meu si cat de mult m-am straduit la ajung la culoarea rosie. De la blond, la brunet, am ajuns usor sa obtin o nuanta frumoasa de rosu. Dar am vrut si mai mult! Am vrut cel mai frumos si mai intens rosu, pe care l-am obtinut cu vopseaua profesionala Fanola. Daca nu ati auzit pana acum de Fanola, va spun eu ca este o marca de produse profesionale, produse in Italia, care se folosesc de ceva vreme in unele saloane de coafura.  Aceste produse se gasesc la unicul distribuitor din Romania si anume hnicosmetice.ro


Vopseaua de par Fanola acopera 100% firele albe, se aplica foarte usor si are o formula bogata cu Ginko Biloba si putin amoniac. Contine activi naturali si nu are un miros accentuat de amoniac sau alte chimicale. Contine o gama larga de culori pentru a satisface toate gusturile. De asemenea contine oxidant de orice proportie este necesar pentru a obtine rezultate optime. 


In combinatie cu oxidantul parfumat de inalta calitate, care nu irita scalpul si nu distruge firul de par, compozitia fina si cremoasa, care se obtine prin amestecarea cu vopseaua din aceeasi gama, rezultate sunt spectaculoase. O sa observati mai jos ce rezultate am avut eu cu minunata culoare Fanola R66 Red Booster.
 


Inainte sa ma vopsesc, aveam deja radacinile crescute suficient de mult, iar vopseaua precedenta deja se decolorase si era un rosu fad, lipsit de stralucire. Ca sa va convingeti am pus doua poze cu parul inainte sa ma vopsesc. 


Dar, dupa ce m-am vopsit si am decis sa fac si o schimbare la forma parului, rezultatul mi-a intrecut asteptarile. Rosul rezultat in urma vopsirii cu Fanola R66 este cel mai frumos rosu pe care l-am folosit si pe care l-am vazut obtinut de cineva singur acasa. Culoarea rosie a parului este cel mai greu de obtinut, deoarece curge la spalat si se decoloreaza foarte repede. De asemenea, este destul de greu de obtinut o nuanta uniforma. 

Pentru lungimea parului meu am folosit un tub de vopsea de 100 ml si 150 ml oxidant de 6%, proportia recomandata este de 1:1.5 sau de 1:2 pentru nuantele de blond. Daca doriti sa deschideti mai multe tonuri la par, trebuie sa folositi un oxidant cu o concentratie mai mare, dar nu este recomandat sa faceti acest lucru prea des si fara sa aveti experienta, deoarece va puteti arde parul. Eu am folosit 6% si a fost perfect pentru a obtine o nuanta uniforma. 


Rezultatul este superb si va spun sincer ca sunt extrem de multumita. Un rosu intens, uniform, un par care straluceste frumos si o vopsea care rezista si nu se decoloreaza este tot ceea ce vroiam sa obtin de la o vopsea de par si am obtinut acest lucru cu Fanola R66. 


La cateva zile dupa ce m-am vopsit am mers sa ma tund, iar stilistul mi-a zis ca am cel mai frumos par rosu si ca seman cu Ariel. Cand i-am spus ca am obtinut aceasta culoare superba singura acasa, aproape ca nu i-a venit sa creada.  




Am deja doua saptamani de cand m-am vopsit si parul arata la fel ca atunci cand m-am vopsit in prima zi. Spre deosebire de alte vopsele, aceasta nu a curs asa mult cand faceam baie si nu s-a decolorat. Ca sa va convingeti, poza de mai jos este facuta la doua saptamani dupa ce m-am vopsit. Asa-i ca arata superb rosul si acum?

Daca vreti sa obtineti cel mai frumos rosu va recomand Fanola R66 si nu veti regreta. Gasiti produsele Fanola doar pe hnicosmetice.ro. La o comanda de 100 lei, transportul este gratuit prin curier rapid. Pe langa vopseaua pentru par Fanola, pe site mai gasiti si produse de ingrijire a parului: sampon, masca, balsam, fixativ, spuma pentru par, dar si produse din gama Oro Therapy, precum si tratamentul minune pentru restructurarea si salvarea parului degradat Botugen. 

Cum vi se pare culoarea parului meu? 
Ati incercat vopseaua pentru par Fanola? 
Mad@ 

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Si eu tot cu Fanola ma vopsesc, chiar si la salon ma facea cu ea, asa ca acum cand n-am mai putut ajunge la Bucuresti mi-am comandat-o online (de pe alt site) si am mers cu ea la un salon din zona. Totusi, mie mi se decoloreaza foarte foarte tare...sin saten inchis ajung aproape spre blond inchis :( Ma gandesc sa o schimb cu altceva in curand...

    Te pup.

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destul de ciudat ca se decoloreaza atat de repede la tine. La mine nu s-a decolorat inca si arata foarte bine, inca are luciu. O sa vad dupa cateva saptamani cum se comporta.

      Ștergere
  2. Iti ajung 100 ml sau cumperi 2? Eu am parul mai lung ca al tau si nu stiu daca imi ajunge

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un singur tub am folosit eu. 100 ml vopsea + 150 oxidant. Daca ai parul mai lung decat il aveam eu atunci cand m-am vopsit (prima poza), este posibil sa fie nevoie de 150 ml vopsea.

      Ștergere

Articole apreciate