Tag: 7 lucruri despre mine & I'm back in business

vineri, septembrie 14, 2012


Dupa ce am lipsit exact o luna de pe blog, astazi am revenit cu forte noi:). Aproape trei saptamani am umblat prin tara si am vizitat locuri minunate, pe care le voi prezenta in detaliu in zilele acestea. Avem o tara minunata si multe locuri frumoase de vizitat, locuri superbe, care merita exploatate. Sper sa am timp zilele acestea sa va expun tot ceea ce mi-am propus. Dar in mod special, vreau sa va arat ce locuri minunate gasim prin Romania ♥

Pana atunci, voi incepe cu un tag, care circula prin blogosfera de cateva zile, poate chiar saptamani. Este vorba despre tag-ul: "7 lucruri despre mine". Nu stiu daca m-a nominalizat cineva, pentru ca am lipsit atata timp, dar l-am "preluat eu cu japca"

7 lucruri ciudate despre mine

☺ Sunt alergica la metale, in special la nichel. In momentul in care pielea intra in contact cu cerceii, bratarile, ceasurile de  mana, curelele, etc, imi apare o dermatita de contact de care scap foarte greu. Depinde mult cat timp am stat in contact cu metalele respective. Cerceii pot sa-i port doar cateva ore si cu o zi pauza. Bratarile si ceasurile, la fel, cateva ore, iar la curele trebuie sa am grija sa nu se atinga catarama de piele. Am incercat sa port doar ceasuri cu curea din piele (la cele cu bratara nu am nici o sansa), dar tot imi apar bubite de la cadranul ceasului. Si ador ceasurile, da asta este, nu am ce sa fac si trebuie sa ma conformez :(. Le port cateva ore si daca simt ceva ciudat, renunt la ele. 
☺ Imi vine sa plang din orice. Cand sunt stresata si simt ca nu fac fata, cand cineva vorbeste rastit la mine sau imi tine teorie, cand vad animale singure pe strada, la filme,, cand ascult o melodie, cand ma cert cu cineva drag si tot inainte. Deci, pe scurt, chiar din orice. As vrea sa scap de aceasta "boala" si sa fiu mai "strong", dar nu stiu cum. Daca stiti vreo solutie, please let me know ;;)
☺ Am un al saselea simt cand vine vorba de gandaci. De foarte multe ori s-a intamplat sa ma plimb prin parcuri sau pe strada si parca simt ca se aproprie o rădașcă de mine si intorc privirea intr-o anumita directie. Iar dupa cateva momente o vad zburand exact catre mine. You don't wanna know how fast I can run in that moment :))) Ma ingrozesc aceste "chestii zburatoare" si nu suport sa le vad nici de la distanta! Nici la poze cu ele nu ma pot uita! Oughhhhh...scary!
☺ Cand eram mica ma credeam Sailor Pluto ♥♥♥ Imi placea la nebunie eleganta ei. Aveam si un "băţ" pe post de bagheta magica :))
☺ Imi este frica sa merg cu liftul singura. Tot timpul ma tin cu ambele maine de peretii liftului :))
☺ Cand stau seara la calculator/laptop trebuie sa am lumina aprinsa si televizorul deschis. Stiu stiu, mare consumatoare de curent sunt, dar nu pot fara :)). 
☺ Cand eram mica ma uitam la toate prostiile de filme horror si nu aveam nici o problema. Adormeam fara griji si nici nu visam urat. Acuma nu mai suport sa ma uit la nici unul, ma ia frica numai cand ma gandesc :)) si imi imaginez o groaza de chestii ciudate :)). 

7 lucruri pe care nu le suport 

☻ Am spus gandacii?? De radasca imi este cel mai tare groaza! De asemenea imi este frica de serpi. Sunt prea infricosatori!
☻ Sa vorbeasca cineva urat, sa injure. Am o mare problema cu asta si mereu corectez lumea. 
☻ Fumul de tigara! Simt ca ma sufoc si nu pot respira. Cel mai mult urasc atunci cand stai la masa (si bineinteles ca nu ai terminat inca de mancat), dar cineva isi aprinde tigara. Asta-i treaba? Putin respect fara de nefumatori!
☻ Oamenii care se cred destepti si te trateaza cu superficialitate. 
☻ Persoanele care vorbesc rastit si tipa. 
☻ Persoanele care isi plimba pe strada cainii, dar nu curata in urma lor. Nu inteleg de ce trebuie sa fim obligati sa suportam mizeria altora. Si tot acele persoane se plang ca in tara nu este curatenie si fac comparatie cu tarile din afara. 
☻ Nu pot sa dorm daca cineva sforaie langa mine. 

7 lucruri fara de care nu pot trai

♥ fara familie, iubit, prieteni, fara iubire in general
♥ fara flori, padure, natura. De mica am adorat sa culeg si sa primesc flori (de orice fel, chiar si din cele culese de pe camp, din paduri ♥). De asemenea imi place mult sa ma plimb prin padure, printre copaci, sa respir aer curat si sa admir natura superba!
♥ fara aparatul foto - ador sa fac poze si ma imbolnavesc fara :))
♥ fara calculator/laptop/telefon, inclusiv Internet 
♥ fara vise, dorinte, sperante, fericire
♥ fara apa, produse de ingrijire, cosmetice, parfum
♥ fara liniste. Uneori imi place sa fie liniste totala

Cred ca a facut toata lumea acest tag. Dar, daca mai este cineva ratacit ca mine, il invit sa faca tag-ul cu mult drag! Voi ce ati raspuns la aceste intrebari? 

post signature

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Bine ai revenit, ti-am simtit lipsa!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mada te inteleg la faza cu plansul..asa sunt si eu ,si e super naspa,dar nu am ce sa fac..cred ca sunt prea sensibila :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Off...asa m-am saturat uneori de acest lucru :( dar nu cred ca avem ce sa facem... >:d< suntem mai speciale :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu v-am simtit lipsa si ma bucur ca am revenit :D :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate