MakeMeHappy - Primesti exact ce iti doresti, de fiecare data ♥

joi, august 09, 2012

Pe 30 iulie am primit un email extrem de dragut, prin care am fost informata ca sunt victima unui HappyAttack. Mai exact, am fost "atacata" cu o pereche de cercei superbi cu Swarovski ♥ Nu va puteti imagina cat de fericita m-au facut! Pur si simplu mi-au iluminat ziua (care fusese destul de intunecata pana in acel moment). Multumesc MakeMeHappy! You are the best!
Dar, sa va vorbesc putin si despre acest site minunat si ce presupune el, ca sa intelegeti mai bine cum stau lucrurile. MakeMeHappy este un serviciu gratuit care te ajuta intotdeauna sa primesti ce cadouri iti doresti, dar, de asemenea, te ajuta sa vezi ce cadouri isi doresc si prietenii tai. 

Mecanismul este foarte simplu: 
- intri pe MakeMeHappy si te inregistrezi
- cauti in Mall produsele pe care le doresti
- le adaugi in lista de cadouri
- impartasesti lista cu prietenii, ei vad cadourile pe care tu le doresti si le pot cumpara, facandu-ti astfel o surpriza perfecta!

Dar, este si mai interesant faptul ca cineva poate rezerva un cadou din lista ta, iar tu nu poti sa stii cine este acea persoana, si astfel iti poate face o surpriza cu adevarat placuta ;). La randul tau si tu poti proceda in acelasi mod. Simplu si frumos, nu-i asa? 

Dar ce este HappyAttack? 
O data pe luna, sunt alesi 2, 3 utilizatori si sunt rasplatiti cu un cadou din lista lor. How sweet is that? Imediat ce ai fost atacat, vei primi un email prin care esti informat. Tu poti accepta sau poti refuza cadoul. Nu ai nici o obligatie. Dar, cum sa refuzi un gest atat de frumos? Nu-i asa ca sunt tare dragute persoanele de la MakeMeHappy? 


Cadoul primit de mine este....aceasta pereche superba de cercei ♥ 


Dupa cum am spus mai sus, am fost atacata pe 30 iulie si am primit coletul prin curier rapid, pe 1 august. Au fost extrem de prompti cei de la MakeMeHappy :). Am desfacut pachetul cu mare entuziasm si emotie si am descoperit o cutiuta extrem de eleganta si classy, iar inauntrul ei, intr-un decor deosebit, se afla micuta cutiuta de catifea, care ascundea noua mea pereche de cercei ♥ Ador sa vad produse ambalate cu grija si atentie si atat de elegant :) 


Cerceii sunt placati cu aur alb 14Kt, sunt confectionati manual si contin CRYSTALLIZED - Swarovski Elements. Nu am crezut vreodata ca stralucesc atat de frumos cristalele Swarovski ♥


    Am incercat sa prind in poza culoarea lor, un roz atat de delicat si superb. 
 
   You just MakeMeHappy...sooooo Happy!

Cat de draguti sunt? ♥ Ii ador si abia astept sa-i port la urmatorul eveniment. Cerceii ii gasiti aici, in lista mea de cadouri. 


Acuma ce mai asteptati? Fugiti repede sa va faceti cont si sa adaugati cat mai multe cadouri ♥
post signature

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate