Review: Aparat de epilat cu ceara de unica folosinta

joi, noiembrie 10, 2011


Buna dragele mele! Astazi va voi prezenta aparatul de epilat cu ceara, pe care l-am achizitionat acuma 2 luni. L-am achizitionat de pe okazii.ro si tranzactia a decurs perfect. 

Update: De curand am descoperit un nou site, care comercializeaza produse profesionale, printre care si kituri pentru epilat cu ceara de unica folosinta, si anume epilat.com. Aici gasiti atat kituri complete, cat si produse comercializate separat (rezerve de ceara, hartie epilatoare, aparat pentru incalzit ceara, emulsie si ulei dupa epilare). 

Pachetul achizitionat de mine era format din:
- incalzitor ceara
- patron (rezerva) ceara galbena de miere cu cap lat
- patron (rezerva) ceara verde cu aloe vera cu cap lat
- patron (rezerva) ceara roz cu dioxid de titan cu cap lat (pentru piele sensibila)
- hartie pentru indepartat ceara (50 benzi)
- balsam calmant dupa epilare 500 ml
- ulei dupa epilare cu macese 250 ml (pentru curatare, regenerare)
- crema antifoliculita 100 ml 
Am ales acest pachet deoarece continea tot ce este necesar pentru inceput. Pe parcurs voi cumpara doar rezerve si benzi de hartie.

Detalii produs:
Acest aparat incalzeste si mentine flaconul cu ceara de unica folosinta de 100 ml la o temperatura optima pentru epilat. Se poate utilize acelasi tip de flacon care sa contina ceara de epilat cu diverse ingrediente, precum si cartuse cu aplicatorul ingust (folosite pentru zone mai greu accesibile – ex mustata, axila).

Mod de folosire:
  1. Se introduce flaconul in interiorul aparatului, se pune capacul si se lasa la incalzit timp de 20-30 min.
  2. Dupa ce s-a incalzit, indepartati capacul si intindeti un strat de ceara pe partea corpului de unde doriti sa epilati. Inainte de aplicare, asteptati cateva secunde cu dispozitivul de incalzit ceara intors invers, pentru ca in acest fel ceara potrivita sa ajunga la rola (inainte sa aplicati pe piele puteti sa incercati ceara pe o bucata de hartie). Ceara trebuie aplicata conform directiei de crestere a parului.
  3. Dupa ce ati aplicat ceara intindeti o fasie de hartie adeziva deasupra cerii. Trageti stratul de ceara (hartie) in sens invers cresterii parului, intr-o directie paralela cu aceasta. Hartia  poate fi refolosita in jur de 3-4 ori. Operatia se poate repeta daca au ramas fire de par, dar nu si daca aveti pielea foarte sensibila.
  4. Dupa epilare este recomandat sa aplicati pe zona epilata un ulei dupa epilat calmant si regenerant.
AICI gasiti si un filmulet unde este aratat procesul de epilare cu un astfel de aparat. 

Acuma sa va prezint cateva poze cu aparatul meu:



 


 Rezervele cu ceara (patron)
  
Ca sa va faceti o ideea cam cat tine o rezerva:
Am folosit - rezerva galbena, cu miere, pentru un epilat pe maini, iar cea verde pentru maini si picioare. Am folosit si cea roz, dar am uitat sa o mai pozez dupa folosire. Cel mai mult mi-a placut cea roz, care ar fi si pentru piele sensibila, apoi cea verde, iar cel mai putin cea obisnuita, galbena (poate si din cauza ca prima utilizare nu a fost grozava - dar ii voi mai acorda o sansa).
O rezerva costa in jur de 5,5 lei cea cu cap lat si vreo 7 lei cea cu cap ingust. Se gasesc in diverse magazine online, pe okazii.ro, sau in magazine (Am vazut in Carrefour). 

 Benzile de hartie
 

Balsamul dupa epilare

 
Balsam calmant dupa epilare cu macese si vitamina C. Pentru calmarea pielii iritate dupa epilare. Se absoarbe rapid, hidrateaza si calmeaza pielea.
Textura produsului este foarte buna. Aveti nevoie de o cantitate mica de produs, deoarece se intinde foarte usor si lasa o senzatie de prospetime si racoare. Calmeaza pielea dupa epilare si o lasa hidratanta, este o placere sa o folosesti dupa epilare. Floconul are o cantitate destul de mare (500 ml), are pompita (nu se iroseste mult produs) si imi va ajunge o perioada indelungata de timp. 
Nota: 10/10 
DenumireBalsam calmant dupa epilare cu macese si vitamina C
FirmaLady Stella Professional 
Pret: 18 - 20 lei 
Gramaj: 500 ml
Il puteţi achiziţiona: de aici sau de pe okazii.ro.

Uleiul calmant dupa epilare

Ulei dupa epilare de curatare cu macese si beta karotinaIndeparteaza resturile de ceara dupa epilare. Regenereaza, hidrateaza. Prin continutul in vitamina C calmeaza pielea iritata. Instructiuni de utilizare: imbibati un servetel cu uleiul de curatat, apoi stergeti ceara ramasa pe piele. 
Este un produs foarte bun. Mai intai folosesc acest ulei, apoi balsamul dupa epilare. Curata bine urmele de ceara ramase, si hidrateaza pielea. Impreuna fac o treaba foarte buna. De asemenea, trebuie folosita o cantitate mica de produs, avand in vedere ca este si ulei. 

Nota: 9,5/10 (poate daca avea alt ambalaj lua 10, dar curge mult prea usor)
Denumire produsUlei dupa epilare de curatare cu macese si beta karotina
FirmaLady Stella Professional 
Pret: 16 - 17 lei 
Gramaj: 250 ml
Il puteţi achiziţiona: de aici sau de pe okazii.ro. 

Crema antifoliculita
 
Crema antifoliculita - prin folosire regulata se poate impiedica imflamatia focilelor capilare. Se aplica in strat subtire pe suprafata tratata inaintea folosirii altor materiale de ingrijit corpul. Am folosit o singura data aceasta crema. Ceea ce pot sa spun este ca a calmat foarte bine pielea si nu mi-au aparut iritatii si bubite la nici la o saptamana jumatate dupa epilat, cum se mai intampla uneori. Dupa o folosire mai indelungata va pot spune parerea exacta. 
Nota: 9,5/10 (nota provizorie dupa prima impresie)
Denumire produsCrema antifoliculita
FirmaLady Stella Professional 
Pret: 12 lei 
Gramaj: 100 ml
O puteţi achiziţiona: de aici sau de pe okazii.ro
CONCLUZII FINALE: Am cumparat acest set cu banii proprii, deci nu face parte dintr-o campanie publicitara. Am vrut sa cumpar setul pentru a scapa de mersul la cosmeticiana, unde costa destul de mult un epilat. Am dat 120 RON pe tot setul, vanzatorul a fost foarte serios, produsele au fost livrate foarte repede si in stare perfecta. Am vrut acest pachet deoarece era cel mai avantajos: continea 3 rezerve, benzi, balsam, ulei si crema pentru epilat. Puteti gasi si la preturi mai mici, dar cu mai putine produse. 
Ce pot spune despre aparat: 
- la prima utilizare nu am stiut sa folosesc prea bine benzile si m-am chinuit putin. Ce-i drept iti trebuie putina indemanare, sa stii cata ceara sa aplici (nu trebuie sa fie un strat prea gros) si cum sa tragi benzile de hartie. Secretul este sa pui benzile pe portiuni mici de piele, sa masezi bine si sa tragi repede in sensul invers de crestere al firelor de par. Darrrr eu nu am procedat asa - am pus pe o portiune mai mare (dorind sa scap cat mai repede) si cand am tras de hartie, pe langa faptul ca nu a epilat bine, a si usturat foarte tare :)
- a doua oara deja am procedat mai bine si au mai ramas putine fire care nu au vrut sa se smulga, dar le-a cules epilatorul :D. Nu este bine sa insistati prea mult. Daca raman cateva fire si ati incercat de doua ori sa le luati si tot nu vor, nu traumatizați pielea. Oricum acestea au deja radacina slabita si se iau foarte usor cu epilatorul sau penseta. 
- iar a treia oara deja a fost multtt mai bine :D Poate este si din cauza patronului cu ceara roz (aceasta rezerva mi-a placut mult mai mult si o consider cea mai buna). Pielea nu s-a iritat foarte tare si roseala a trecut mai repede decat celelalte dati. 
In consecinta, cu putina practica veti reusi sa procedati ca la salon ;) si veti economisi destul de multi bani :D


Ce ziceti? V-ati luat un astfel de aparat? Cum va descurcati cu el? Daca nu aveti, va doriti unul? Eu il recomand si ma bucur mult de achizitia mea! Daca va doriti un astfel de kit, am scris la inceputul articolului unde gasiti un kit complet la un pret accesibil!


Hugs & Kisses
Mad@

You Might Also Like

53 comentarii

  1.  buna:d livrarea prin posta a fost ok?mc

    RăspundețiȘtergere
  2. BUna! Nu am avut nici o problema. Pachetul a fost ambalat foarte bine si livrat repede. In cateva zile de la comanda am primit produsele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu doar ce am achizitionat un astfel de aparat i de la weet,inca nu l-am incercat,sper sa fiu si eu la fel de multumita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa fii multumita de el! Sa nu te dezamagesti daca nu-ti iese din prima ;). Cu putina practica te vei descurca perfect ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi lasa ceara prea suptireee ce sa facccc

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceara poate sa fie si intr-un strat subtire, suficient cat sa prinda firul de par si sa se lipeasca banda de ea. Oricum cel mai important aspect este modul cum tragi de banda. Daca consideri totusi ca este prea subtire stratul de ceara, poti sa inceci sa mai aplici inca unul peste. Dar sa ai grija sa nu fie prea gros, deoarece atunci nu va mai fi eficient.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mada vreau sa te intreb daca mai folosesti kitul acesta,daca chiar este bun,si cat tine epilatul pe picioare...ma gandesc sa incerc si eu dar parca mi-e cam groaza..mai demult am incercat cu benzi epilatoare,din acelea reci, dar nu s-a luat cum trebuie parul si doar m-am chinuit

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. am o intrebare.. cu aparatul acesta te poti face si in zona intima?? adica inghinal total? astept un raspuns daca esti draguta mersi

    RăspundețiȘtergere
  12. @78613906e5b661701388e806313bb3c0:disqus eu nu am incercat sa folosesc aparatul inghinal. Nu pot sa te ajut in aceasta privinta :(

    RăspundețiȘtergere
  13. revin.. m-am facut astazi inghinal total si interfesieri.. mi s a parut destul de ok insa treaba este sa nu ai parul foarte mare ca altfel mori de durere:)) cea cu azulena nu mi se pare potrivita pentru zona aia apoi am incercat o pe cea cu titaniu la fel nu am fost foarte multumita de cum se intindea.. data viitoare o sa le aplic pe celelalte 2 cu aloe si miere... per total a fost ok a durat cam mult datorita nepriceperii mele de a trage fasiile dura ceva pana imi luam curaj :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult pentru comentariu si sugestii :* si felicitari pentru curaj!! Eu inca nu am curaj sa incerc cu ceara :)). Daca ma incumet sa incerc, o sa folosesc ceara cu miere sau aloe, cum ai sugerat ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Pгetty nice post. I simрly stumbled upon your blog and wished to saу
    that I've really loved browsing your blog posts. In any case I will be subscribing in your rss feed and I am hoping you write again soon!

    My web site ... Chemietoilette
    My website > http://bigleadz.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. Whoa! This blog looks exactly like my old one!
    It's on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

    Check out my web blog: shower rod tension
    Also see my site > pages.rediff.Com

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna. Încerc sa'mi achizitionez un kit exact ca al tau dar nu găsesc. Am intrat pe site'ul asta de care vorbeai la început dar nu este același kit. Crezi ca ma poți ajuta cu un număr de telefon de la persoana de la care ai comandat? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. @bb6a1b5f1d7f3e5fab9d575c453f427d:disqus eu am cumparat kitul acuma 1 an si jumatate de pe okazii.ro. Din pacate nu se mai gaseste acelasi kit pe okazii si nici vanzatorul de la care am cumparat. Poti sa cumperi produsele separat (incalzitor, rezerve ceara, hartie) sau poti lua un kit de pe epilat.com, are tot ce iti trebuie si calitatea este buna. Si eu am acuma consumabile de acolo http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2013/03/produse-pentru-aparatul-de-epilat-cu.html. Abia astept sa le folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
  19. The Lіеutenаnt ѕwoгe than in memory οf the mixeԁ cοnsume, it ωould for
    gоod be гecognized in thе armу as a
    'cock'ѕ taіl'. Put together the community just where you are going to be working on the colorng. They have lived lives akin to that of nice saints, sages and Rishis who were being known for their penance and austerities.

    My page how to clean a pizza stone baking soda

    RăspundețiȘtergere
  20. Ӏ ԁon't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know ωho уou are but сertainly you're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

    My webpage :: Chemietoilette

    RăspundețiȘtergere
  21. Pizza can be a nutritious snaсk or meal, but the tastу food often comes laden with fаt
    and сalоrieѕ. Sprinklе thе top
    with Ӏtaliаn seasonings for garnіsh
    and additional flavог. Photo: Lеi, Kaui holԁing baby Arya,
    Mikе and Anthony.

    Feel free to surf to my web site - pizza stone alternatives

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc frumos! Cu putin antrenament poti sa te epilezi si singura foarte bine. Secretul este sa aplici banda cu care tragi foarte bine. Daca ai unghii lipeste-o foarte bine, sau foloseste un betisor, orice sa te ajute sa fie perfect lipita si intinsa. Apoi trage fara mila si repede :D Good luck! Astept parerea ta :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Andra Secelean5 iunie 2013 la 15:57

    Hello, am o intrebare: cu ce stergi rolele rezervelor? Eu am sters cu spirt rola, dar doar partea care a ramas la suprafata. Ma gandesc ca poate se intareste ceara pe rola si data viitoare cand folosesc rezerva, nu se mai rasusceste.

    Si mai am o intrebare: eu cand m-am epilat, am lasat rezerva in incalzitor. Trebuie scoasa sau lasata acolo? M-am gandit ca poate arde destul de tare si am folosit-o cu incalzitor cu tot (dar l-am scos din priza). De curand mi-am cumparat un set ca al tau si nu prea am inteles unele lucruri, de asta te intreb. In rest, total a fost foarte bine, dar vr neaparat sa stiu cum cureti tu rola de la rezerva. Ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  24. Hello, am o intrebare: cu ce stergi rolele rezervelor? Eu am sters cu spirt rola, dar doar partea care a ramas la suprafata. Ma gandesc ca poate se intareste ceara pe rola si data viitoare cand folosesc rezerva, nu se mai rasusceste.

    Si mai am o intrebare: eu cand m-am epilat, am lasat rezerva in incalzitor. Trebuie scoasa sau lasata acolo? M-am gandit ca poate arde destul de tare si am folosit-o cu incalzitor cu tot (dar l-am scos din priza). De curand mi-am cumparat un set ca al tau si nu prea am inteles unele lucruri, de asta te intreb. In rest, total a fost foarte bine, dar vr neaparat sa stiu cum cureti tu rola de la rezerva. Ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna!


    Cam asa procedez si eu. Cand vei folosi data urmatoare rezerva, se topeste excesul de pe margine si se va rasuci, nu e problema. Eu mai folosesc uneori un betisor pentru unghii sa iau excesul de pe rola si sterg rezerva cand e calda, doar la suprafata, atat cat se poate.
    Si eu las rezerva in aparat, asa se procedeaza, din ceea ce stiu eu.
    Daca mai ai vreo intrebare, te astept cu drag!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna!
    Ce ai mai facut? Cum a decurs a doua incercare? Sper ca esti bine!
    Daca patesti din nou la fel, atunci iti recomand sa incerci alta metoda de epilare. Nu trebuie sa suferi in acest fel :( Poate ai o piele mai sensibila si nu iti face bine. Ai grija de tine! :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Hello,


    Am revenit cu o intrebare: am incercat pana acum o singura data sa ma fac singura la axila , dar evident k nu prea a iesit :)). Tu faci cumva singura la axila sau te ajuta cineva? Te intreb pt ca exista reflexul ala de a lasa mana in jos si chiar dak a ramas mana ridicata, tot nu mi-a iesit prea bine. :))

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna!
    O singura data am reusit sa ma fac singura la axila perfect (nu mai ramasese nici un fir). La dulap am o margine sus si ma tineam de marginea de sus, ca sa fie bratul intins, si am tras fara mila :)). A doua oara, nu stiu cum am facut, ori nu am lipit banda bine, ori am tras prost de ea, dar s-au smuls doar 2-3 fire :)). Din acest motiv, prefer in general ajutor. E mai simplu :D Eventual pe cineva fara mila :)) Sa traga ferm si bine! O alta persoana poate altfel sa preseze banda inainte sa o traga si sa tina bratul intins bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Haaa :)) Oki, am inteles, ms de raspuns. E complicat sa faci asta de una singura, dar tr sa mai incerc pana ma conving ca am nevoie de ajutor :)) Thanks anyway :D

    RăspundețiȘtergere
  30. Daca avem vointa, putem sa facem orice ne propunem :D :*

    RăspundețiȘtergere
  31. In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru acest reviw. Este motivul pentru care astazi mi-am cumparat si eu un produs asemanator. Am insa o intrebare: cand introduci rezerva in aparat exista un clips pentru rezerva sa ramana acolo intepenita? Din aparatul meu rezerva cade si nu imi dau seama daca aparatul meu are o problema sau asa trebuie sa se intample. Dar ca sa folosesc rezerva cu ceara fara aparat, frige..nu are sens..sper tare sa fie ceva care trec eu cu vederea, un buton sau ceva. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ma bucur ca este folositor pentru toata lumea acest review :D.
    Nu am nici un clips, nici un buton, pur si simplu introduc rezerva si o apas pana la capatul alb (cum este in poza nr.2). La mine nu cade, chiar daca intorc aparatul, ea sta fixata acolo. Si cand o scot trebuie sa trag putin, nu iese asa usor.
    Asa patesti cu toate rezervele? Atunci trebuie sa fie o problema cu aparatul :(. Poti sa incerci ceva, sa vezi daca merge. Sa pui o bucatica de material pe langa rezerva in partea de sus, ca sa o fixeze mai bine. Eu fac asa la un aparat de masaj caruia ii zboara capetele :)).

    RăspundețiȘtergere
  33. La prima ora de dimineata am sunat vanzatorul (eu am luat aparatul dupa okazii) si intr-o ora mi l-a schimbat. Acum rezerva sta fixata fara probleme. Multumesc si tie pentru raspuns! Am sunat si o prietena care stiam ca are cumparat si m-a lamurit si ea ca nu asa trebuie sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  34. Super! ma bucur mult ca s-a rezolvat! :D

    RăspundețiȘtergere
  35. Ieri l-am cumparat pe al meu si am vrut neaparat sa-l testez. Nu am avut usturimi insa pe o portiune mica de pe pulpa interioara a piciorului am tras tare prost, chiar ca zici ca-s batuta cu paleta acolo. Am folosit insa crema de galbenele si nu am avut usturimi, doar am ramas cu o mica vanataie care o sa treaca in curand. De aici trag concluzia ca epilatul trebuie sa il fac cu cateva ore inainte de a iesi cat sunt incepatoare sa aibe timp pielea sa se calmeze in zonele mai sensibile. Asta cred ca o sa se remedieze cu vremea cand o sa invat eu cum sa trag. Per total insa, mie imi place mult produsul. Zone precum mainile si deasupra genunchiului nu am putut niciodata sa le fac cu aparatul doar la salon, cu ceara. Acum pot face asta acasa la un cost foarte mic so, i'm happy.

    RăspundețiȘtergere
  36. buna..as vrea sa-mi achizitionez si eu epilatorulul electric de la veet(seamana cu cel prezentat de tine).

    as vrea sa te intreb daca este la fel de bun ca cel folosit de tine(in caz ca sti!)

    pentru ca m-am facut si eu la salon cu model prezentat de tine!ms

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna! Am vazut si eu aparatul de la veet. Nu stiu cum este, deoarece nu l-am folosit, dar sunt mai multe review-uri pe Internet despre el.
    Eu tot la salon am vazut prima data un astfel de aparat si am zis ca trebuie sa-mi iau si eu sa economisesc bani ;)

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu zic sa nu te lasi influntata de reclame. Acel aparat e exact acelasi lucru cu cel prezentat aici, doar ca e de firma. In esenta face acelasi lucru, aduce ceara in stare lichida.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Mada,
    Am primit si eu cadou acest set...l-am folosit si sunt ft incantata de el.
    Multumesc maxim pentru sfaturi...te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  40. Ma bucur foarte mult :D! Sa il folosesti cu mult drag! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna fetelor,


    tocmai ce am testat si eu "modelul"....:)...sunt relativ multumita, asta bineinteles pt prima data; banuiesc ca tb sa te obisnuiesti cu el...Am o intreabare: am 3 zone ( in parti diferite ale corpului), unde pare ca s-a luat un strat de piele....e normal? nu ma ustura si nu am sangerat,, dar acum ( a doua zi) se vede cum s-a luat pielea pe o arie destul de marisoara...am folosit ceara cu azulena.
    VA multumesc pt informatii! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  42. recomand sa nu cumperi aparatul de la veet. nu pentru calitatatea lui inferioara, ci din cauza ca aparatul respectiv suporta doar un singur tip de cartus de ceara, cel propriu. aparatul in sine are cam acelasi pret cam ca celelalte de pe piata, in jur de 50-70 ron, dar rezervele de ceara sunt in jur de 35 de lei. aparatul nu ar fi o problema sa il cumperi, dar pacat ca suporta doar cartusele marca proprie, care sunt si mai mici, au 50 de ml, pe cand cele prezentate aici au 100ml. oricand te poti trezi sa nu gasesti rezervele in magazine, si alt cartus nu poti folosi. in principiu un cartus de la veet mic, de 50ml, m-ar ajunge doar pentru 1-2 epilari scurte. daca aduni banutii cat ai da pe 2 cartuse de ceara veet, ai ajunge cam la acelasi pret lunar facandu-te la salon, unde nici nu te chinui sa ajungi in anumite zone imposibile

    RăspundețiȘtergere
  43. Ma gandesc ca era prea fierbinte ceara, de s-a luat un strat de piele. Sau ai pielea mai sensibila. Eu nu am patit pana acuma asa ceva :-S. Sper ca esti ok si nu s-a invinetit. Eu am patit in schimb sa mi se invineteasca putin pielea intr-un loc, dar am aplicat de 2 ori ceara in acelasi loc la un interval prea scurt. De acuma m-am invatat minte :)).

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna. Eu pana acum am folosit epilatorul, insa m-am saturat de firele crescute pe sub piele si am zis sa incerc cu ceara. Am mers la un salon, insa am fost foarte dezamagita ca nu mi-a putut lua, pentru ca zicea ca firul e prea scurt - avea mai mult de 10 zile, 0.5-1 mm. Eu zic totusi ca fata la care am nimerit era plictisita si fara chef, si nesimtita pe deasupra - imi facusem programare si pentru pensat, si cand a inceput sa ma penseze, a inceput sa rada si sa imi comenteze ca sunt foarte prost pensata, ca am o spranceana asa si alta altfel - foarte umilita m-am simtit :(. De aceea as vrea sa imi iau un kit de epilare acasa, sa ma chinui singura decat sa isi bata joc de mine una ca cea de care va zic. Insa, sunt in dubii deoarece nu ma vad asteptand cu parul pe mine sa imi creasca pana la o anumita lungime. In cazul asta prefer epilatorul care prinde firul de par imediat ce a scos capul. :d Deci, cum e cu firele scurte si ceara? Ms de raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna Gabriela!
    Ce urat s-a comportat :( Tipa la care merg eu la pensat este foarte draguta si mi-a reparat sprancenele, care erau vai de capul lor. Nu concep un astfel de comportament la un salon. Garantat nu as mai merge intr-un loc unde cineva s-a purtat urat cu mine. Pierderea lor!
    Cu firele de par nu stiu ce sa zic. Depinde cat de groasa si rezistenta este radacina. La salon am fost si eu odata si m-am facut la subrat si avea cam 1 mm firul, dar s-a luat bine cu ceara. Acasa, in schimb, nu am incercat sa iau fire atat de scurte. De obicei folosesc aparatul cu ceara cand sunt firele mai maricele. In rest folosesc si eu epilatorul, mai ales in cazuri de urgenta. Acuma gasesti aparate de epilat cu ceara destul de convenabile la pret. Daca ai pe cineva care sa te ajute cand tragi benzile, este perfect si mult mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Multumesc si eu pentru raspuns. Referitor la acea cosmeticiana, e clar ca nu o sa le mai calc pragul in veci - pacat totusi ca imi placea de coafeza de la salonul respectiv.

    De preturi, am observat si eu ca sunt destul de mici acuma la kiturile de epilare, si chiar ziceam ca nu ar fi o investitie prea mare nici daca nu l-as folosi foarte des. Poate o sa incerc totusi :).

    Mersi si sa ai un sfarsit de saptamana cat mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  47. rezerva de ceara nu trebuie scoasa cand te epilezi :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna.pt firele crescute sub piele iti recomand sa faci peeling. Cu o crema pt peeling sau pur si simplu cu zahar amestecat cu ulei de masline si un burete natural din acela mai aspru o data pe sapt circa 5min.bafta :)

    RăspundețiȘtergere
  49. Zamfirescu alexandra21 august 2014 la 10:24

    Bună!
    Faci publicitate site-ului epilat.com?
    Dacă celelalte persoane au firul de par gros sau piele sensibila, ce fac?
    Produsele respective se întind greu pe piele și când le îndepărtezi cu minunatele benzi te doare foarte rău. De asemenea, produsele post epilat sunt ineficiente.
    De ce recomanzi produse care nu sunt de calitate?


    RăspundețiȘtergere
  50. Zamfirescu alexandra21 august 2014 la 10:29

    Dacă rezerva de ceara este de calitate nu trebuie sa se blocheze. Poți sa ștergi cu soluție speciala sau cu alcool. Se poate și cu uleiul după epilat dacă este de calitate și profesional. Caută produse profesionale și intereseaza-te de firma producătoare. Chiar dacă sunt mai scumpe te scutesc de multe neplăceri.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  51. Zamfirescu alexandra21 august 2014 la 10:34

    Produsele de epilat : respectiv ceara și uleiul după epilat, sunt esențiale adică trebuie sa fie de calitate nu orice ceara este buna Trebuie sa știi ca în anumite zone trebuie sa te epilezi cu ceara traditionala pentru a reduce la maxim durerea. De asemenea, ar fi bine sa te epilezi la salon și apoi cum a crescut parul puțin sa te epilezi tu acasă.
    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  52. Fete dragi... nici aparatul, nici ceara nu au nici o problema. De ce va invinetiti voi si va ustura pielea dupa epilare, sau cum am mai citit mai sus ca vi se duce pielea dupa epilare este din cauza ca NU STITI TEHNICA DE EPILAT. Usturimea nu e din cauza ca era prea fierbinte ceara. Aparatul o incalzeste la temperatura optima, asa e facut. Secretul este sa INTINDETI PIELEA CAT MAI MULT si sa TRAGETI RAPID BANDA. Mare atentie la incheieturi, acolo va puteti invineti (in spatele genunchilor si a coatelor). Va recomand sa mergeti la un salon decat sa va nenorociti acasa si sa dati vina pe produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna ziua!
    Daca d-voastra nu ati fost multumita de aparat, asta nu inseamna ca este un produs de calitate inferioara. Eu l-am folosit si m-am impacat foarte bine cu el. Asa cum am precizat si in politica blogului: "trebuie sa aveti in considerare faptul ca suntem diferiti si ceea ce pentru mine a fost benefic, pentru altcineva poate sa nu fie la fel de potrivit. Trebuie sa aveti in vedere mai multi factori atunci cand va decideti sa cumparati un produs."
    Eu facut o recomandare, dar nu am obligat pe nimeni sa cumpere. Persoanele care au firul gros este recomandat sa foloseasca ceara traditionala. Fiecare persoana trebuie sa gaseasca solutia optima pentru epilare.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate