Un elixir pretios pentru par – Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir

miercuri, ianuarie 28, 2015

In ultimul an, parul meu a trecut prin cateva schimbari majore. Am trecut de la negru la roscat, iar acest lucru mi-a afectat structura firului de par. Pentru a prinde mai bine rosul in par, am adaugat la primele vopsiri un oxidant in plus. La inceput am folosit de 12%, apoi de 9%, respectiv 6%, de la Kallos sau Bes.

Incetul cu incetul am ajuns la o nuanta dorita de rosu, dupa ce am testat vopsea pentru par de la diverse firme, printre care L’oreal Casting Creme Gloss 360 Dark Cherry, L’oreal Feria Preference P37, Syoss Mixing Colors 5-32 (care avea cea mai frumoasa nuanta de rosu-violet, dar care a fost scoasa de pe piata), Wellaton 66/46 rosu cireasa (nuanta actuala, de care nu ma mai despart).
Deoarece imi creste destul de repede parul, m-am vopsit la un interval destul de scurt (4 - 5 saptamani) pentru a aprofunda culoarea, pentru a intra mai bine in firul de par si pentru a uniformiza culoarea. Acum va pot spune sincer ca am ajuns la o nuanta superba de rosu! Din pacate, parul a avut de suferit, dupa cum ma asteptam. Acesta a devenit mai uscat, fragil, varfurile se incurcau foarte tare. Daca nu foloseam masca pentru par, nu aveam nicio sansa sa il descalcesc.
 
Pentru ca il vroiam inapoi hidratat, suplu, matasos si stralucitor, am cautat un produs care sa imi hidrateze parul in profunzime, fara sa il ingrase. Castigatorul a fost Wella Professionals SP Luxeoil ulei pentru intarirea parului. Am achizitionat acest ulei pentru par la sfarsitul lunii august si am inceput sa il folosesc constand incepand cu luna septembrie (in poza de mai jos puteti sa vedeti cat am consumat in aceste luni).



SP LuxeOil Elixir foloseste o tehnologie care ofera parului o transformare de vis, hidratand firul de par din interior spre exterior, avand in compozitie trei uleiuri pretioase: ulei de Argan, Migdale si Jojoba. Mirosul acestui produs este absolut superb si se mentine in par pana a doua zi!

Acest elixir este recomandat pentru toate tipurile de par, dar este perfect pentru parul uscat. La inceput foloseam doar acest ulei. Dupa samponare, stergeam parul cu prosopul, apoi aplicam cateva picaturi pe toata lungimea parului, insistand la varfuri, dupa care infasuram parul in prosop, mai stateam 10 minute, apoi il uscam cu feonul. Parul devenea matasos, suplu, foarte placut la atingere si miroasea incredibil. Uneori il mai aplicam si pe parul uscat, 2-3 picaturi (nu trebuie mult, pentru a evita ingrasarea parului), iar parul devenea suplu si stralucitor. Procedand in acest mod, am consumat destul de mult ulei.
Acum folosesc mai intai tratamentul Uniq One pentru a descalci parul foarte bine, iar la sfarsit aplic cateva picaturi pe tot parul, insistand la varfuri. In felul acesta, uleiul este si mai spornic, iar parul si mai matasos.


Produsele de ingrijire a parului de la Wella Professional sunt preferatele mele. Pentru ingrijire folosesc marca Brillinace, pentru parul vopsit si uleiul Luxeoil, pentru styling fixativul Performance, iar pentru protectie termica spray-ul Thermal Image, un alt produs care miroase delicios si lasa parul extrem de suplu, fiind perfect inainte de a intinde parul cu placa.

Voi l-ati incercat? Ce produse preferate aveti pentru ingrijirea parului?

Mad@

You Might Also Like

1 comentarii

  1. plioti nicoletta manuela28 ianuarie 2015 la 15:56

    o culoare minunata ai!
    folosesc mult masca cu ulei de cocos inaintea spalarii!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate