Bijuteriile handmade - un stil unic

vineri, mai 09, 2014

Accesoriile fac diferenta intr-o tinuta si o pot transforma complet. Dar pentru a fi unice si originale, trebuie sa stim cum sa ne alegem accesoriile potrivite. De cativa ani, bijuteriile handmade au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, datorita originalitatii din spatele acestora. Lumea a inceput sa pretuiasca foarte mult talentul, migala si munca creatorilor. 

Eu detin o mica colectie de bijuterii handmade, realizate special pentru mine, iar sentimentul pe care-l am atunci cand le port este unic. Toate bijuteriile au fost realizate cu pasiune, in spatele lor existand povesti, sentimente, ganduri, astfel devenind speciale si de nepretuit. Fiind o impatimita a bijuteriilor realizate manual, o sa va povestesc astazi de un site care comercializeaza bijuterii adorabile. 

Pe Velbi.ro gasim o gama variata si deosebita de bijuterii handmade, cu diverse tehnici. Cea care mi-a atras atentia cel mai tare este tehnica quilling, prin care se ruleaza, lipesc si modeleaza diverse fasii de hartie si se obtin forme foarte interesante. La sfarsit acestea sunt acoperite cu un lac special, pentru a la spori rezistenta in timp. Trebuie sa recunosc ca nu am vazut prea multe bijuterii de acest gen, iar ceea ce am descoperit pe Velbi mi-a luminat ziua. Flori, fluturi, forme geometrice, toate realizate cu atentie si pasiune. 

Sa va arat setul meu preferat, Cameroon, perfect pentru pentru primavara, care s-ar potrivi de minune la o camasa vaporoasa alba, intr-o zi calda si insorita ♥ 

Flori, fluturi, adorabili, unici si deosebiti ♥ 

Dar de un colier statement, cu flori colorate, ce ziceti? Nu arata superb? 
Pe langa tehnica quilling, pe Velbi mai gasim si bijuterii realizate din rasina, plexiglas, piele sau lemn pictat manual cu acuarele, toate cu aceeasi nota de originalitate.

Micile comori handmade trebuie pastrate cu grija, deoarece au fost realizate manual, cu multa rabdare si au o mare valoare sentimentala. Eu imi pastrez bijuteriile handmade separat de celelalte si am grija sa nu se dezlipeasca, deoarece sunt foarte speciale. 

Ce parere aveti despre bijuteriile handmade? 
Aveti in colectia voastra macar o bijuterie lucrata manual? 
Ce v-a placut cel mai mult de pe Velbi? 

You Might Also Like

2 comentarii

Articole apreciate