Geluri UV color - baff.ro

miercuri, februarie 12, 2014

Sunt foarte incantata sa va prezint noua mea captura de geluri uv color, asa ca urmeaza un articol cu multe poze. Culori intense, vii, pigmentate, cu sclipici, culori neon sau culori speciale, abia asteapta sa fie aplicate pe unghiile mele. Toate acestea sunt de pe baff.ro, un site care comercializeaza atat produse pentru unghiute false cu gel, accesorii nail art, cat si lacuri pentru unghii naturale, acryl sau gellack. Am descoperit aici gelurile mele preferate 2M Beauty (geluri de baza, constructie, cover, luciu), carora le sunt fidela de mult timp, dar si multe geluri uv colorate, care mi-au incantat privirea si pe care o sa le vedeti mai jos.


Am facut poze, atat cu bliț, cat si fara, ca sa va faceti o idee despre cum arata aceste geluri color. Cele cu sclipici stralucesc superb, cele neon sunt foarte intense, iar cele cameleon sunt cu adevarat speciale. 

Gel uv color 2M Beauty - cameleon hot & cold nr. hc09

Mai detin doua geluri bicolore, care isi schimba culoarea in functie de temperatura, dar sunt diferite de acest gel. Toate gelurile cameleon foarte deosebite si le ador! Nu mai zic ca sunt perfecte pe timp de iarna si atrag toate privirile. Acest gel Hot & Cold de la 2M Beauty isi pastreaza nuanta de baza pana la aproximativ 23 de grade (avand o nuanta de rosu deschis), iar de la aceasta temperatura in sus, culoarea se va schimba treptat intr-o alta culoare mai deschisa (intr-un roz pal transparent). Deoarece nuanta la temperatura ridicata este mai transparenta, recomand sa o aplicati peste un strat de cover si va arata perfect. 


Gel color 2M Beauty Sun & Shadow nr. 06 

Acesta este un gel uv color special care isi schimba culoarea cand este expus la razele UV, prin urmare va avea o culoare afara la soare (roz ciclam) si o alta culoare la umbra (roz pal). Schimbarea culorii se produce in functie de intensitatea razelor soarelui, dupa aproximativ 2 - 5 secunde. Este perfect la vara, avand o culoare intensa. 

Gel uv candy pink 

Gel uv roz deschis neon

Gel uv golden yellow

Gel uv verde menta

Gel uv mov inchis

Gel uv bleu

Gel uv mov deschis

Gel uv cu sclipici portocaliu neon

Gel uv cu sclipici roz neon

Gel uv cu sclipici portocaliu

Gel uv cu sclipici galben

Gel uv cu sclipici roz bombon

Gel uv cu sclipici albastru mediu

Gel uv cu sclipici portocaliu neon

Gel uv cu sclipici roz neon

Pe site gasiti multe alte geluri colorate la preturi foarte accesibile (in jur de 7-8 lei un gel), asa ca va invit sa le faceti o vizita aici, deoarece nu veti regreta :). 

In curand o sa va arat cum se prezinta cateva din aceste geluri pe unghiute. 
Aveti vreo preferinta anume?

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Ce culori frumoase! Te astept si pe la mine, daca iti face placere!


    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. asteptam cu nerabdare sa mai postezi ,mie imi plac toate si cele cameleon sunt la mare cautare dar si culorile simple ,dar preturile mi se par super bune fata de alte saiturii .. multumim

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiiiiii, ce bine arataaaa!!! Spor la facut unghiuteee

    RăspundețiȘtergere
  4. hei..am si eu o intrebare: Sunt bune aceste geluri colorate de pe baff.ro?

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frrmos!
    Ai un blog dragut! O sa te mai vizitez categoric ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu mult drag!
    Sunt foarte bune preturile si imi place cum se lucreaza cu ele. Cele cu sclipici stralucesc foarte fumos, iar cele cameleon sunt mereu atragatoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!
    Am incercat cateva pana acum si imi place cum se lucreaza cu ele, usor de intins, de lucrat cu ele. Sunt foate bune, mai ales ca au si un pret bun. Gelul cameleon se uniformizeaza bine si are efectul dorit, iar cele cu sclipici stralucesc foarte frumos si se aplica bine. Recomand sa fie aplicate cele cu sclipici dupa un strat de cover, deoarece sunt transparente. O sa postez zilele acestea un articol cu poze, unde am folosit gelul cameleon si un gel cu sclipici ;)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate