Colectia mea de produse Remington

luni, septembrie 02, 2013


Va spuneam intr-un articol precedent ca detin o mini colectie de produse pentru coafat Remington. Astazi o sa va prezint aceasta cu colectie cu multa mandrie, deoarece sunt foarte multumita de calitatea si durabilitatea produselor Remington. 



Primul produs din colectia mea a fost placa pentru indreptat parul Remington S9500 Pearl, pe care mi-am dorit-o foarte mult si am cumparat-o cu cea mai mare bucurie din primul meu salar. Cand am primit coletul, mai aveam putin si saream in sus de bucurie, precum un copil mic care primeste o jucarie mult visata. Am testat-o imediat si m-am indragostit iremediabil de ea. Este si va ramane produsul meu de coafat care ma scoate din impas atunci cand vreau sa fiu gata in cateva minute, deoarece indreapta si disciplineaza parul repede si eficient. 


Cateva detalii tehnice despre aceasta placa pentru indreptat parul:
- are invelis ceramic avansat cu tehnologia Real Pearl, care are drept efect un par de 8 ori mai neted si de 5 ori mai durabil (acesta a fost principalul motiv pentru care mi-am dorit aceasta placa si nu am gresit deloc). 
- detine un afisaj digital al temperaturii, care variaza de la 150 grade si ajunge pana la 235 grade Celsius.
- placile ceramice aluneca foarte usor pe par,
- placa este gata in 10 secunde de cand se actioneaza butonul de pornire (ador acet lucru♥). Detine functia Heat Boost, ceea ce inseamna ca atinge foarte repede temperatura cea mai ridicata. 
- placile sunt lungi si cuprind o portiune mai mare de par, ceea ce scurteaza considerabil durata de pregatire a coafurii (110 mm lungime si 25 mm latime)
- are in pachet un saculet si suport termorezistente, foarte utile atat in momentul utilizarii, cat si in calatorii. Cand am comandat placa, am primit cadou si un set adorabil de perle ♥.
- se inchide automat dupa 60 minute.
- pivot de blocare pentru depozitare si cablu pivotant de 3 m lungime.

Parul este matasos, perfect drept si stralucitor. Nu regret nici o clipa ca am luat aceasta placa si o recomand cu drag oricui isi doreste un produs eficient pentru indreptat parul. 


Al doilea produs, pe care mi l-am dorit foarte mult a fost uscatorul pentru par Remington Pro Ionic Ultra D5020, un uscator pentru par care contine cu 90% mai multi ioni pentru stralucirea parului. Ce pot sa va spun este faptul ca acesti ioni negativi nu sunt doar pentru aspectul comercial, ci functioneaza cu adevarat. Uscatorul lasa parul matasos, dar cu volum, stralucitor si "usor". E acel efect de la coafor, dar obtinut acasa, cu putin efort. A fost cadoul meu de Craciun ♥.

Cateva detalii tehnice despre acest uscator pentru par:
- Puterea uscatorului este de 2200W
- Detine un generator ionic, care are cu 90% mai multi ioni pentru o stralucire fara incretire a parului.
- Grila invelis ceramica,  turmalin pentru uscare rapida si incalzire uniforma, precum si grila de admisie detasabila, ca sa fie usor de curatat.
- Indicator luminos emitere flux de ioni
- Are 3 trepte separate de caldura, cu 2 trepte de viteza, o functie turbo, precum si jet de aer rece pentru intarirea coafurilor. 
- In pachet avem concentrator pentru uscare si coafare de precizie, precum si un difuzor pentru volum.


Ultimul produs intrat in colectia mea este minunatul ondulator Keratin Therapy Pro Curl, cu ajutorul caruia mi-am facut cele mai frumoase bucle. Despre acest ondulator pentru par v-am vorbit in aceste articole:
- Detalii tehnice, precum si sfaturi si etape pentru utilizarea ondulatorului Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319
- Tutorial video si poze cu buclele realizate cu  ondulatorul Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319. 

Ondulatorul este perfect pentru obtinerea unor bucle spiralate stranse, pentru ocazie, cat si lejere pentru iesiri in oras. Secretul pentru obtinerea unor bucle stranse este sa ondulam suvite mai subtiri si sa folosim putin fixativ pentru sustinere, iar pentru obtinerea unor bucle lejere, ondulam suvite mai late si trecem cu mana prin par si desfacem si rulam pe deget buclele, pentru un aspect mai natural. 



Si acuma va intreb pe voi! Par drept sau bucle? Ce preferati?


Va place colectia mea? 
Voi ce produse pentru coafat detineti si care este preferatul vostru?

You Might Also Like

6 comentarii

  1. eu am un ondulator Remington , trebuie sa imi iau si o placa noua ca cea veche s-a spart; ce par frumos ai :X

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu folosesc insa imi place cum iti sta cu parul buclat dar si drept :)

    About women and not only Blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Ambele :X si eu am un ondulator de la ei si sunt de asemenea tare multumita de el :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt foarte multumita de produse :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate