Cumparaturi diverse: Comanda Yves Rocher (oferta octombrie)

joi, noiembrie 08, 2012

Va spuneam in articolul precedent ca am primit comanda de la Yves Rocher, facuta din oferta pe luna octombrie ♥ Am profitat de o oferta de nerefuzat si am comandat cel mai nou parfum Yves Rocher - So Elixir Purple si ma declar indragostita de el! 
Aceasta a fost comanda mea ♥
 Mi-am comandat:
- Gel de dus cu aroma de cafea Les Jardins du Monde (I love it) - pe acesta planuiesc sa-l fac cadou ;)
- Crema pentru maini hidratare intensa (deja i-am oferit-o mamei mele)

Am primit cadou:
- Deodorant parfum Tendre Jasmin (cadoul surpriza pentru o comanda > 39 lei - a fost cadoul surpriza in valoare de 65 lei)
- Apa de toaleta Rose Fraiche 100 ml (pentru o comanda > 79 lei)
Transport gratuit, deoarece am avut o comanda > 59 lei :)

So Elixir Purple are un miros deosebit, senzual, sexy si a fost lansat in 2012 de Marie Salamange. 
So Elixir Purple, o aromă fascinantă, magnetică, o adevarata arma de seducţie. Îmbinarea inedită a infuziei de Tuberoză și a uleiurilor esenţiale de Vetiver și de Patchouli, într-un elixir floral lemnos, incredibil de feminin, cu Bob de Tonka și extract de Smirnă. In oferta actuala, se gaseste la pretul de 129 lei (reducere 30%). 

Produsele comandate ♥
Cadourile primite ♥

Ati profitat de oferta lunii octombrie? Ati incercat noul parfum So Elixir? 
Eu m-am indragostit de el ♥ 
Daca vreti sa primiti un parfumel So Elixir Purple de 5 ml, puteti sa dati o comanda pana pe 13.11.2012, accesand acest link (este o oferta primita pe email de la Yves Rocher). Eu deja planuiesc urmatoarea comanda din oferta pe luna noiembrie :)) I'm addicted, i know!

You Might Also Like

13 comentarii

  1. 1. Ce tentant este So Elixir Purple! Cum i-ai descrie mirosul? este floral? dulceag? intepat? l-ai gasi potrivit pentru zi sau pt seara? este intens?

    2. Daca stii si parfumul "Comme une evidence", comparativ cu acesta So Elixir cum miroase?

    3. Dar Tender Jasmine ce impresie ti-a lasat? este placut? l-ai cumpara in varianta parfum?

    4. Daca ar fi sa faci un to 3 parfumuri (intre So Elixir Purple, Tender Jasmine si Comme une evidence) care ar fi acesta in ordinea preferintelor, desigur? :P

    Sunt indecisa in privinta So Elixir Purple si Tender Jasmine (pe CUE il am si imi place foarte mult). Nu stiu pe care sa-l aleg mai intai. :)
    De aici intrebarile mele. :)

    Multumesc! :*

    Sa le folosesti cu drag pe toate! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. astept oferta lunii decembrie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, ce de bunatati, sa le folosesti cu placere. Si au am profitat de oferte si abia astept sa imi primesc coletul!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut foarte curioasa in legatura cu parfumul! Apropo , foarte frumoase poze!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult :* Imi plac atat de multe parfumuri de la Yves Rocher incat nu pot sa ma hotarasc care este preferatul meu :)) Dar si So Elixir Purple merita ♥ mai ales daca iti place So Elixir simplu ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos! Sa le folosesti si tu cu placere! Ce ti-ai luat? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu, dar dupa ce profit putin si de aceasta ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Diana! Multumesc mult! :*

    1. So Elixir Purple este floral, usor intepator, dar nu intr-un mod negativ, ci atat cat sa iasa in evidenta, este dulce (de fapt toate cele enuntate de tine sunt dulci si florale), este un parfum de seara, seducator si misterios - asa il percep eu :D. Merge foarte bine toamna, iarna.
    2. Comme une Evidence il prefer primavara, vara, este mai romantic, delicat, elegant.
    3. Tandre Jasmin este o minunatie de parfum, pretios si deosebit, dulce, floral. Daca iti place iasomnia (cum o fac si eu) atunci vei adora acest parfum ♥ Este puternic si persistent si este favoritul meu! Am avut 4 mini parfumele de 5 ml cu el :D

    L-as cumpara in varianta mare (chiar este in plan ;)) dar asteptam un pret mai bun (cu toate ca ma tenteaza acuma cu 135 lei varianta full si cadou Comme une Evidence).

    Sunt frecvent oferte cu 3 mini parfumele la 25 lei (eu asa le-am descoperit pe toate) si te ajunge destul un parfumel la 5 ml. Este si dragut ca il poti purta in geanta sau in calatorii :D

    4. Este greu sa fac un top, deoarece eu folosesc parfumurile in functie de stare, de ocazie, moment, dar as alege Tendre Jasmin primul, apoi So Elixir Purple pentru seara (si toamna/iarna) si Comme une Evidence pentru zi (primavara/vara).

    Eu mai am in plan Tendre Jasmin (varianta de 50ml), Iris Noir (50 ml), Rose Absolue (50 ml) si apoi ma linistesc :)) o sa am parfumuri pentru 1 an :D ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai convins! Cum si mie imi place iasomia, asadar merg pe Tender Jasmine. :) Vad ca in pliantul cu oferte pt sarbatori sunt si mini parfumuri (acelea la 42ron. /15ml, recipient cu pulverizator).
    Mi se par asa practice! Perfecte pt. luat cu noi peste tot! :)
    Multumesc pentru raspunsul detaliat!
    Chiar nu stiam ce sa aleg pentru ca si So Elixir Purple este mega tentant! :P Insa, pana la o noua oferta faina, o sa ma orientez spre cel cu iasomie. Prea frumos l-ai descris! :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Parfum Naturelle, este preferata mea, gel de dus cu rodie, am inteles ca este foarte buna si un lip gloss + cadourile :) Abia astept sa primesc coletul, sper azi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Super! Ador gelul de dus cu rodie! L-am savurat pana la ultima picatura ♥ Am si eu Naturelle si este o adevarata savoare fresh :) Sa te bucuri de produse :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa-ti placa la fel de mult ca mine ♥ Sigur nu voi rezista si il voi comanda si eu in varianta full size cat mai curand! Mai ales ca se termina mini parfumelele :D Sa te bucuri de el! ♥ :*

    RăspundețiȘtergere
  13. La Sueta cu Nicole9 noiembrie 2012 la 15:53

    Ce poze frumoase faci, felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate