Review: Cutiuta cu minuni Oriflame

vineri, octombrie 19, 2012

Cred ca a auzit toata lumea de cutiuta cu minuni de la Oriflame. Este un produs care te duce imediat cu gandul la Oriflame, intrucat este un fel de "veteran" al acestei game de produse. Cu toate ca este aparut de ceva vreme acest balsam multifunctional, si eram curioasa sa-l incerc, am tot amanat momentul si l-am achizitionat abia acuma cateva luni. Ca sa profit de o oferta, am luat doua cutiute, una clasica, fara aroma, si una cu aroma de ciocolata ♥ Erau 2 cutiute la pret de una. 

Sa vedem mai intai ce promit cei de la Oriflame:
Balsam protector multifuncţional, ce redă pielii catifelarea şi supleţea. Se aplică pe buze, faţă, cuticule, coate sau în orice zonă cu piele uscată, aspră, pe bătături sau iritaţii. Formula miraculoasă conţine extract din fagure de miere şi uleiuri naturale. 
Am folosit balsamul in special pentru buze. Am prostul obicei sa le musc si din aceasta cauza se crapa si devin uscate. I know, bad habit :(. Trebuie sa recunosc ca si-a facut treaba foarte bine. Seara, cu ajutorul unei  pensule pentru buze (sau betisor pentru urechi, daca nu aveti pensula), ma dau pe buze, iar dimineata aspectul acestora este vizibil imbunatatit. Le inmoaie si le mentine catifelate :). 
Am folosit balsamul si pentru ten, pe unele portiuni uscate (din cauza tratamentului cu Brevoxyl, s-a descuamat pielea in cateva mici locuri). Si in acest caz si-a facut treaba binisor. Calmeaza si hidrateaza pielea si in cateva zile, dispare aspectul de piele decojita. 
De asemenea, am mai folosit balsamul pentru cuticule, cand sunt deshidratate si uscate, in locul cremei pentru maini si am ramas uimita de rezultate :). Peste  noapte avea loc o minune, iar cuticulele mele aratau adorabil. 

Imi plac ambele variante, dar fiecare are intrebuintarea ei. Cea clasica pentru cuticule, ten, coate, iar cea cu ciocolata, pentru buze, bineinteles ♥
Ambalajul este dragut, cutiuta este micuta, dar eleganta si poate fi purtat cu usurinta in geanta, fara sa ne facem griji ca se desface, topeste, rupe, etc. Textura balsamului este densa, unctuoasa, dar nu la fel de grasa precum crema de galbenele. Chiar daca este micuta (are 15 ml), m-a tinut destul de mult. Au costat 15 lei ambele cutiute si le recomand cu drag, in special pentru buze si cuticule

Nu uitati ca sunt perfecte pentru probleme micute. In schimb, daca intampinati probleme mai grave de piele uscata, descuamata, atunci cel mai bine este sa vizitati un medic dermatolog. 
 Pozele sunt realizate cu aparatul compact Nikon L23, optiunea Close -up, cu blit si o hartie alba in fata blitului, in momentul achizitionarii produselor; din aceasta cauza sunt nefolosite. Acuma sunt aproape terminate :). 

Ati incercat aceasta cutiuta cu minuni? Cum vi se pare?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Daaa, pe cea roz am folosit-o mult timp si eu. Pe cea cu cioco nu am testat-o. Nu ma pricep sa fac poze, am sa incerc si eu sa tino o foaie alba pe blit

    RăspundețiȘtergere
  2. O mica minune ;). Este foarte utila faza cu foaia de hartie alba pe blit. Pe mine m-am ajutat de multe ori sa fac poze a unghii noaptea :D. Fara foaie de hartie imi ieseau pozele albe :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place muuult de tot cel cu cirese, mi-am luat vara trecuta 3 cutiute, sa am si de rezerva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmm cu cirese trebuie sa fie delicios ♥ nu era cu cirese cand am luat eu :( dar cum il prind, il iau :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate