Recenzie: "P.S: Te Iubesc" - Cecelia Ahern si campania vALLuntar

joi, martie 01, 2012

Buna dragii mei !
Acuma doua zile am terminat de citit cartea P.S. Te iubesc de Cecelia Ahern, o carte superba, pe care o recomand tuturor!


Povestea incepe prin prezentarea personajului principal, Holly, care si-a pierdut sotul in luna februarie, din cauza unei tumori pe creier. Aceasta este devastata si nu reuseste sa inteleaga si sa treaca peste aceasta tragedie. Erau suflete pereche si trebuiau sa fie fericiti toata viata! Dar, din pacate, acest lucru nu a mai fost posibil... Iar acuma Holly trebuie sa mearga mai departe, iar Gerry (sotul ei) a avut grija sa o ajute sa treaca peste moartea lui. Acesta i-a lasat un plic, LISTA, care continea alte 10 plicuri, insemnate cu lunile ramase ale anului. Gerry ii promisese LISTA, dar Holly a crezut mereu ca el glumeste :-).
In fiecare luna ea trebuia sa deschida plicul aferent lunii respective si sa faca ce i-a scris acolo. Fiecare plic o va ajuta pe Holly sa-si infrunte temerile, sa iasa din nou in lume, sa obtina tot ce si-a dorit si in primul rand: Sa tinteasca luna de pe cer! Aceasta a dovedit cat de mult a iubit-o Gerry si cum a vegheat asupra ei precum un inger pazitor!

Holly le are alaturi pe prietenile ei, Sharon si Denise, de care te vei indragosti, precum si familia ei, care o sustine. Pe parcursul cartii ajungi sa traiesti emotiile simtite de Holly, sa te bucuri alaturi de ea, sa astepti cu nerabdare deschiderea urmatorului plic si sa inveti cum poti sa treci peste greutatile vietii, sa fii independent, plin de viata si cu speranta. Despre sfarsit nu va voi spune nimic, pentru a nu strica firul povestii, dar merita sa aflati si singuri :-).

Aceasta carte nu este doar un roman de dragoste, este un roman din care vei invata cum sa fii optimist si cum vei ajunge sa TINTESTI LUNA DE PE CER! Am plans, am ras, m-am bucurat si am suferit alaturi de Holly si voi reciti cartea cu placere, deoarece merita din plin! V-o recomand si voua cu mult drag!

Am primit aceasta carte cu ocazia campaniei vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL.  Despre aceasta campanie puteti citi aici. Dar pe scurt, pentru fiecare post scris de fiecare persoana care s-a inscris in campanie, echipa ALL va lucra 15 minute pentru un centru ales de bloggeri castigatori, iar pentru fiecare comentariu referitor la carte şi la campanie se mai adaugă încă 3 minute de voluntariat.
                              
Incredibil, nu-i asa? Rar vezi pe cineva sa faca un lucru atat de bun! Felicitarile mele organizatorilor si mult spor la munca ;)! Va multumesc pentru aceasta ocazie!

Cine a mai citit cartea? Nu-i asa ca este o lectie de viata?
Nu uitati, orice comentariu aduce editurii 3 minute de munca :-). 

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Am dat cartea si cadou, unei prietene, sa o citeasca si ea. Mi-a placut cum ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o adevarata lectie de viata! Avem multe de invatat din ea. Merita citita ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta doar cartea iti poate dezvalui ;) Oricum este o placere sa o citesti ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa citesc aceasta carte! Merita din plin! O sa revad si eu filmul deoarece este prea frumos ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu multa placere :* Trebuie sa avem curaj sa luptam pentru cele mai inalte idealuri ale noastre :D Nu trebuie sa ne invatam cu ideea: doar atat pot! Nu este adevarat! Putem obtine orice ne dorim, trebuie sa avem doar incredere in noi :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Este deosebita cartea si merita citita! Filmele sunt frumoase, dar cand citesti o carte..te integrezi sufleteste in ea, te transpui in pielea personajelor, poti sa fii oricine, oriunde. O tii minte altfel si iti lasa un semtiment placut dupa ce o termini de citit.. Este foarte frumos sa citesti si ar trebui incurajata lectura mai mult! 
    Important este sa ne atingem idealurile pe care le dorim din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur mult :* Si eu am recomandat-o cat mai multor persoane! Merita citita si daruita cu drag ♥

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate