Giveaway cu aroma de Craciun - Apidermaliv *CLOSED*

miercuri, decembrie 14, 2011



Good morning all! 

Pentru astazi v-am pregatit un giveaway dulce, sponsorizat de Complex Apicol Veceslav Harnaj, unde aveti sansa sa castigati urmatoarele produse:
- crema pentru fata Apidermaliv
- masca de fata Apidermaliv 
- balsam de buze Apidermaliv
- crema pentru calcaie cu propolis Apidermaliv 
- crema pentru calcaie cu ulei esential de menta Apidermaliv 
Produsele contin 95%-100% ingrediente naturale, sunt foarte bune si le recomand din suflet! Doar ganditi-va la ingredientele active: laptisor de matca, miere, ceara de albine, propolis, ulei de masline. Toate sunt excelente pentru ten si corp! In concluzie, merita din plin!


Regulile sunt extrem de simple, asa ca va rog sa le respectati pe toate:
1. Sa dati like paginii mele Life, passion and beauty si a sponsorului Complex Apicol Veceslav Harnaj (click pe denumire) 

2. Sa ma urmariti prin Google Friends Connect (GFC) -il gasiti in partea dreapta

3. Sa dati share pe facebook si sa postati link-ul corect! Apasati pe acum cateva secunde si o sa apara imaginea de mai jos. Si copiati link-ul care apare sus in bara. 


Daca nu vreti sa dati share pe facebook, atunci puteti posta pe blog despre acest giveaway cu poza de mai sus si link activ catre blog. 

4. Lasati un comentariu la aceasta postare cu numele cu care ma urmariti prin GFC, cel de facebook, link-ul cu postarea de pe Facebook sau blog, o adresa de email sa va contactez in cazul in care ati castigat si orice altceva va mai doriti :) poate fi un sfat, o critica, ce va doriti sa vedeti pe blog sau ce imbunatatiri sa mai aduc.

Durata concursului: 14 decembrie - 20 decembrie
Pe data de 21 decembrie voi alege castigatorul prin random.rog :). Produsele se vor expedia direct de catre sponsor prin curier rapid.  

Bafta tuturor! V-am pupat si va doresc o zi superba!

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate