Un fenomen interesant, dar greu de imaginat!

vineri, noiembrie 18, 2011

Copacii par sa fie impachetati in haine de lana!


Inundațiile din Pakistan au avut şi un efect secundar de neaşteptat! Milioane de păianjeni s-au refugiat pe copacii din zonă. Drept urmare a dimensiunii şi a duratei inundaţiilor, copacii au fost treptat împânziţi cu plase dense de păianjeni. Locuitorii din zona Sindh nu s-au mai confruntat până acuma cu un astfel de fenomen. Dar  există şi un lucru pozitiv legat de acest fenomen, şi anume faptul că au scăzut semnificativ coloniile de ţânţari. Acestea au fost captive în plasele imense de păianjeni, limitând astfel şi pericolul extinderii îmbolnăvirilor de malarie, spre marea uşurare a locuitorilor din zone Sindh.








În orice situaţie grea, care pare fără scăpare, poate exista şi un lucru bun. În acest caz au fost paianjenii care au facut şi ei un ceva bun şi au sechestrat ţânţarii.
Trebuie să recunosc, că deşi imi este frică de păianjeni, nu suport afurisiţii de ţânţari! Când eram mică îmi plăcea să stau să ma uit cum îşi ţeseau pânza. Era ceva incredibil şi interesant :) dar nu mă apropriam de ei, doar asa de la distanţă.

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate