Review: Lotiune micelara Bioderma Sensibio H2O

duminică, mai 12, 2013


Dacă ai și tu probleme ca mine cu roșeață, iritații și disconfort al tenului în anumite condiții, cum ar fi expunerea la raze UV, căldura, frig, vânt, cosmetice, săpunuri, apă, poluare etc, atunci ai și tu nevoie de un produs de igienă pentru piele normală sau mixtă, care să-ţi calmeze pielea şi să-ţi asigure o toleranţă excelentă. Eu am descoperit loțiunea micelară Bioderma Sensibio H2O
Loțiunea micelară este un produs care curață blând tenul fără să fie nevoie de limpezire. Este un produs pentru curăţare şi demachiere cu efect calmant. 

Descrierea oficială Sensibio H2O:
  • Curăţă perfect şi elimină machiajul de pe faţa şi conturul ochilor.
  • Garantează o toleranţă excelentă.
  • Calmează pielea iritată şi reduce roşeaţa.
  • Oferă o senzaţie imediată de revigorare.
  • Fără alcool. Fără phenoxyethanol.
  • Ingredienţii activi cu efect calmant şi decongestionant previn şi reduc iritaţiile.
  • Sensibio H2O garantează o toleranţă oculară şi cutanată excelentă (testat sub supraveghere oftalmologică).
Modul de utilizare al loțiunii micelare:
  • se îmbibă o dischetă demachiantă cu loțiune și se curăță sau se demachiază fața și conturul ochilor. Se reăetă procedură până când tenul este curățat. Sensibio H2O nu necesită clătire și se poate folosi zilnic, dimineaţa şi seara.
Ingredientele sunt foarte prietenoase cu tenul nostru. Sensibio H2O nu conține iritanți, parfum: AQUA/WATER, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.


Experiența mea cu loțiune miceleră Sensibio H2O:

Am început să folosesc această loțiune de câteva luni în fiecare dimineață și seară. Mi-am luat flaconul de 500 ml și a fost o investiție foarte bună, deoarec această loțiune este spornică. Are o textură lichidă, transaparentă, precum apa și este foarte blandă cu ochii și tenul. Nu mă ustură deloc ochii când o folosesc și nici nu îmi simt tenul uscat. 

O folosesc în special seara, ca demachint pentru ochi sau ten. Pentru ochi: îmbib o dischetă foarte bine cu loțiune micelară ți o împart în două părți. Aplic jumatate pe pleoapa inferioară și cealaltă kumătate peste pleoapa superioară. Aștept câteva secunde (în jur de 15-20) și apoi îndepărtez dischetele cu mișcări ușoare, circulare. Astfel, elimim o parte bună din machiaj, fără să-mi irit ochii sau să îmi rup genele de la frecat ochii. 

Pentru ten: dacă nu am folosit fond de ten, atunci îmi șterg tenul ușor cu o dischetă îmbibată în loțiune. Dacă am folosit fond de ten, atunci îmi curăț mai întâi tenul cu demachiantul bifazic de la Yves Rocher și apoi îmi curăț tenul cu loțiune micelară să elimin toate urmele de machiaj. La sfârșit îmi clătesc tenul. Chiar dacă nu este necesar acest pas, eu prefer să-mi clătesc tenul de loțiune micelară și apoi să încep aplicarea produselor pentru îngrijirea acestuia (loțiune tonică, cremă hdratantă, tratament, exfoliant, în funcție de necesități și momentul zilei). 

Tenul rămâne curat și proaspăt. Nu îmi lasă o peliculă grasă pe tn după folosire, din contră, îmi simt tenul ca și cum l-aș demachia cu apă. De câteva luni a intrat în rutina mea de îngrijire a tenului și va rămâne mult timp, deoarece mă împac de minune cu această loțiune micelară. O recomand cu drag tuturor persoanelor care au tenul sensibil și doresc un produs de curățare foarte delicat. 

Voi ce produs de curațare folosiți? 
Preferați loțiunile micelare, laptele demachiant, demachiantul bifazic?
Ați încercat loțiunile micelare de la Bioderma?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Este fara indoiala produsul meu preferat pentru demachiatul ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am folosit pana acum vreo lotiune micelara insa o am pe aceasta trecuta pe wishlist.Cred ca am vazut-o si pe Aoro si cred ca viitoarea comanda va avea si aceasta lotiune :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta este una dintre cele mai blande lotiuni micelare incercate de mine ;) Este si spornica si chiar merita! :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate