Review Ruj L'oreal Color Riche Intense - 370 Crazy Fuchsia

duminică, august 10, 2014

Anul acesta am purtat numai rujuri in nuante de roz, fuchsia, corai si m-am indragostit de ele. Unul din rujurile mele preferate, pe care l-am folosit aproape zilnic timp de o luna si de care nu m-am plictisit, este L'oreal Color Riche Intense - 370 Crazy Fuchsia. Acest roz intens arata superb pe buze si se potriveste de minune cu nuanta parului meu, luminandu-mi fata.

Textura
Color Riche Intense este cremos, pigmentat, avand o formula care se aplica foarte usor. Este foarte hidratant si are un luciu discret. Rezista pe buze 3-4 ore, doar daca nu mancam. Se transfera pe cesti, pahare, dar dupa ce dispare luciul, nu se mai transfera atat de tare si ramane pe buze destul de uniform.

Ambalajul este elegant, auriu, cu un capac care se fixeaza bine, fiind posibila purtarea rujului in geanta fara sa exste riscul desfacerii capacului. 

Culoarea este foarte frumoasa, calda si poate fi purtata cu usurinta de oricine, atat la un machiaj de zi, cat si la unul de ocazie. 


Il gasim la pretul de 34 lei aici. Desi este un pret mai ridicat, calitatea rujului este pe masura. 
Este perfect pe timp de vara, dar nu poate fi purtat doar vara. Eu port in general rujuri cu care imi sta bine si au o textura potrivita, nu rujuri care sunt in ton cu un anumit anotimp. 

Ati incercat rujuri de la L'oreal Color Riche Intense? 
Nuanta Crazy Fuchsia nu-i asa ca este adorabila?

Mad@ 

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate