Fusta din dantela si camasa cu flori. Colier Aliexpress

luni, august 04, 2014

Este extrem de cald, asa ca trebuie sa cautam locuri unde putem sa ne racorim, unde adie vantul usor, iar canicula nu ne invinge. Un astfel de loc este la Releu, de unde poti admira orasul si unde poti sa stai intins pe iarna la umbra unui copac. De la o plimbare prin oras, am zis sa mergem si noi pana la Releu, deoarece era insuportabila vremea in parcurile din oras. Nu prea aveam eu incaltaminte pentru Releu, dar m-am descurcat foarte bine si pe tocuri. 

Camasa Romwe
Fusta Miniprix
Pantofi Musette
Colier Aliexpress 


Fusta este superba, culoarea perfecta pentru vara, iar marimea s-a potrivit perfect. Este putin cam grosuta, deoarece are captuseala si dantela, dar este atat de frumoasa, incat nu conteaza. Camasa am luat-o de ceva vreme de pe Romwe, fiind atrasa de imprimeul cu flori, absolut adorabil. Tocmai din acest motiv, mi-am mai luat una, tot cu flori, la fel de frumoasa. 



Colierul l-am comandat de pe aliexpress, un site asemenator cu ebay, dar mult mai interesant, deoarece ofera si Tracking numer la fiecare comanda. Se poate plati atat cu Paypal, dar si cu un card normal, in cazul in care nu aveti Paypal. Comanda ajunge in 3-4 saptamani, putand sa-i urmariti evolutia atat pe site-ul chinezesc, cat si pe posta romana, dupa ce intra in tara. Coletul ajunge la posta vamala, deoarece majoritatea vanzatorilor sunt din China, Hong Kong. 
Am deja 15 comenzi efectuate pe aliexpress, din care 11 au ajuns in stare perfecta, iar restul de 4 au fost plasate in data de 15.07.2014, au intrat in tara pe 1-3 august, urmand sa ajunga in oras la mine peste cateva zile. Nu mai zic ce lista de dorinta uriasa am pe aliexpress! 






I just love these shoes! Sunt comozi, frumosi, perfecti! 


Daca vreti mai multe detalii despre comenzile plasate pe aliexpress, imi spuneti si o sa va arat ce produse mi-am luat eu (coliere stratement, un ceas, ochelari de soare, farduri, un set de geluri colorate)
Sa aveti o zi superba!


You Might Also Like

2 comentarii

Articole apreciate