Peria Tangle Teezer - o minune pentru parul meu

miercuri, iulie 16, 2014

Parul lung si des este foarte frumos si de invidiat, dar intretinerea acestuia nu este atat de usoara. Mai ales atunci cand il ai vopsit si mai folosesti si produse pentru coafat. Din acest motiv am nevoie de produse care imi hidrateaza parul, il netezesc, il imblanzesc si il fac usor de pieptanat. Chiar daca este mai greu de intretinut, iubesc parul lung si am grija de el sa ramana lung si frumos. Pentru a ma ajuta in acest proces, am descoperit acum doi ani o perie minune, care ma ajuta in fiecare zi sa imi descalcesc parul. Tangle Teezer, inovatia pentru par, fara de care nu concep sa imi aranjez podoaba capilara. 

Prima mea perie Tangle Teezer, din colectia Salon Elite, de culoare roz bombon mi-a fost partenera de nadejde timp de doi ani, fara sa ma dezamageasca. A avut grija de scalpul meu, nu mi-a agatat parul, nu l-a rupt, si a transformat pieptanatul intr-o adevarata placere. Si nu numai pentru mine. Sotul meu a devenit dependent de ea si o cauta in fiecare zi. Nu mai concepe sa foloseasca altceva, atat de mult ii place.

Din acest motiv, cand a suferit anul trecut un accident, am simtit ca suntem pierduti si nu stiam cum sa o resuscitam. Dar sa va povestesc cum a fost. Anul trecut, cand am plecat in luna de miere, am zburat cu avionul. Asa ca aveam bagajul mare pentru cala, dar si doua bagaje de mana. Un rucsac la sotul meu si geanta pentru laptop la mine. Peria mea era fosrte bine adapostita in geanta mare, intr-o borseta, protejata foarte bine.

Cand ne-am intors din luna de miere, sotul meu a vrut sa renunte la rucsac si sa puna ce era in el in geanta mare, in mana sa-i ramana doar aparatul foto. Asa ca am ingramadit noi totul in geanta, inclusiv rucsacul, care nu era atat de mic, ne-am chinuit sa inchidem geanta, pana a pocnit putin la fermoar (ohh da, am rupt fermoarul), dar a incaput totul. Fara sa stiu, ramasese afara peria Tangle Teezer, asa ca sotul meu i-a gasit un loc in spatele gentii de voiaj, intr-un buzunar exterior. Eu crezand ca este in siguranta in interiorul ei.

Cu multe emotii am dat geanta la cala si ne uitam pe geam cum arunca baietii gentile in avion, iar a noastra cu fermoarul fracturat abia statea. Nici nu am zis ca nu o sa ne vedem hainele zburand, dar a ajuns in siguranta acasa. Cand sa incep sa scot din ea, vad in buzunarul exterior indesat ceva. Cand ma uit mai bine, era peria mea.. Saraca de ea, era toata turtita. Eram atat de dezamagita, deoarece nu vroiam sa renunt la ea. Sotul meu mi-a zis ca o sa cumparam alta, deoarece nu se poate fara ea. V-am zis eu ca este si el dependent de ea, nu? O foloseste atat pentru a-si pieptana parul, cat si pentru a-l aranja si a-i da forma.

Nu am aruncat-o, deoarece nu putea sa renunt la ea. Am zis ca trebuie sa vad cum fac sa o refac. Avea toti perii laterali turtiti foarte tare, asa ca am luat o forfecuta si am inceput sa decupez ce se poate si sa indrept ceilalti peri. Am reusit sa o resuscitez atat cat sa o putem folosi din nou, dar eram decisa ca trebuie sa-mi cumpar alta, pentru a avea mereu una de rezerva.

Am facut un experiment cateva zile si am incercat sa folosesc altceva, dar  a fost un esec total. Orice altceva incercam (peria de par natural, perie de plastic, pieptan), ma tragea de cap, nu reusesc deloc sa-mi descalceasca parul si ma trezeam cu un pumn de par in mana dupa ce ma pieptanam.
Nu am mai rezistat si mi-am cumparat alta perie, de data aceasta neagra, tot din gama Salon Elite. Cea veche, roz, o tinem in baie, iar cea noua o tinem pe masuta de machiaj, la indemana.

Se poate folosi atat pe parul uscat, cat si pe parul ud. Inainte sa folosesc Tangle Teezer nu aveam curajul sa folosesc o perie pe parul ud, deoarece ma tragea de cap groaznic, dar Tangle Teezer  aluneca prin par usor, fara sa il agate. Are un design inovator, combinand perii lungi si scurti, care se intrepatrund perfect prin par, descalcind cu succes.

Daca aveti parul prea incalcit, sa va spun cum procedez eu. Impart parul in doua, iau fiecare parte in mana si o tin foarte bine de la jumatate. Am grija sa perii usor varfurile, tinand ferm parul la jumatate, ca sa nu ma trag de cap. Dupa ce am descalcit varfurile, il pieptan de la radacina, iar astfel peria va alunera foarte usor spre varfuri, eliminand ruperea firelor de par.

Face un masaj grozav la scalp si nu mi-a produs matreata, macarimi sau alte agresiuni ale scalpului. Se curata usor si poate sa fie folosita de oricine, indiferent daca are parul scurt sau lung, este femeie sau barbat. Un alt plus este faptul ca nu imi electrizeaza parul, lucru care ma dispera la vechea perie. Este incredibil cate poate sa faca o simpla perie, nu-i asa?

De cateva luni ma gandeam sa imi iau si varianta pentru calatorii, cea compacta, mai micuta si draguta, asa ca am urmarit cu interes ofertele pe internet, pana cand am gasit varianta preferata la o oferta foarte buna pe aoro.

TangleTeezer Compact Styler perie de par este perfecta pentru a putea fi tinuta in geanta, pentru a fi luata in calatorii, fara sa mai existe riscul de turtire, deoarece are un capac protector. Mi-am luat varianta Gold si arata foarte frumos. Mi-a placut aceasta culoare inca de cand a aparut prima data si am zis ca trebuie sa imi iau neaparat pe auriu. Am asteptat sa apara pe stoc si mi-a achizitionat-o chiar inainte sa plecam in concediu. De data aceasta peria a fost in siguranta, oriunde o puneam.

Este mai micuta decat cea din gama Salon Elite, dar este la fel de buna. Nu agata, nu rupe parul, nu ma trage de cap. Este atat de dragalasa si arata perfect pe masuta mea de machiaj.
Daca nu ati incercat pana acum peria profesionala Tangle Teezer, va incurajez sa o faceti, deoarece este excelenta! O recomand oricui, indiferent daca are parul scurt sau lung! O gasiti AICI

Ati folosit peria Tangle Teezer? Nu-i asa ca este excelenta?
Mad@

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Eu sunt dependenta de aceasta perie si nu mai pot sa folosesc altceva. I love it! Dupa cum se vede, deja am trei perii :-)) Sper sa iti placa si sa ai rezultate dorite :-*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate