Review rujuri Rimmel London by Kate Moss

miercuri, mai 14, 2014

Rujul, un element de nelipsit in orice trusa de make-up. Fie ca este vorba de o nuanta neutra, una calda, mata, intensa sau cuminte, fiecare femeie trebuie sa aiba macar trei rujuri: unul nude sau o culoare calda, deschisa, pentru un look natural, unul rosu sau violet, pentru un look indraznet si unul corai sau piersica, pentru un look casual, de zi.  

Eu recunosc ca am destul de multe rujuri in colectie. Am avut si mai multe, dar am facut curatenie si am mai aruncat din ele, deoarece ori erau expirate, ori erau rupte si nu mai aveam ce sa le fac, iar nuanta si textura acestora nu ma impresionase. Desigur ca am si cateva preferate, pe care le termin pana la ultimul miligram. Unul dintre acestea are o nuanta superba de roz-violet. Este intens si se potriveste perfectcu noua nuanta a parului meu. Dar a fost achizitionat de pe un site international, cand a fost o oferta cu transport gratuit si reduceri substantiale, iar acuma transportul costa mult mai mult decat rujul si nu merita sa dau o comanda doar pentru acest ruj. Asa ca am cautat prin magazine o nuanta asemanatoare.

Dupa cateva „investigatii” online, am decis ca trebuie sa incerc gama de rujuri Rimmel London, colectia Kate Moss. Citisem multe pareri favorabile despre aceste rujuri, culorile aratau incredibil, asa ca am plecat in cautarea nuantei perfecte. Aceasta facea parte din colectia de rujuri Rimmel Kate Spring si avea numarul 02. Am cautat prin diverse magazine de tip supermarket, magazine care comercializau produse Rimmel, dar nicaieri nu era nuanta mea.



Asa ca am revenit la „batranul” Internet. Ce nu se gaseste in magazinele fizice, gasim online garantat. Nici nu stiu ce am cautat sa strabat magazinele prin oras, cand pot sa fac o comanda online atat de simplu si rapid.
Fericita, mi-am gasit nuanta pe aoro, la un pret foarte bun, de 20 de lei. Bineinteles ca am adaugat in cos si alta nuanta, un roz-piersica, numarul 16, perfect pentru un look casual, de zi. Am vrut eu mai multe, dar am zis sa ma limitez la doua rujuri momentan. 

De cand le-am primit, recunosc ca au fost singurele rujuri folosite. Cel roz-piersica ziua, cand imi doream ceva mai soft, iar cel fucsia, cand imi doream sa pun un accent mai mare pe buze.

Textura ambelor rujuri este cremoasa si hidratanta. Nu este nevoie sa folosesc balsam pentru buze inainte sa le aplic, deoarece sunt suficient de hidratante. Dar, in cazul in care aveti probleme cu uscarea si craparea buzelor, va recomand sa folositi un balsam inainte sa aplicati orice fel de ruj.
Culorile sunt superbe, foarte pigmentate si intense, oferind un luciu discret si placut dupa aplicare.
Nu sunt rezistente la transfer, dar nici nu ma asteptam, avand in vedere ca sunt cremoase. Dar rezista cateva ore pe buze, in conditiile in care doar bem ceva si nu mancam. Ambalajul este foarte dragut si feminin, fiind negru mat, cu semnatura lui Kate Moss pe capac. 

Ati incercat rujurile semnate de Kate Moss pana acum?

Care este favoritul vostru?

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate