Bijuteriile perfecte pentru nunta mult visata

joi, august 29, 2013


Pentru orice femeie, ziua nuntii reprezinta momentul in care isi permite sa se simta si sa arate ca o printesa. Dupa gasirea rochiei perfecte si a celor mai eleganti pantofi, un aspect foarte important il constituie alegerea bijuteriilor care sa o puna in valoare si sa o faca sa straluceasca in cea mai frumoasa zi. Tinuta miresei trebuie sa fie impecabila si sa o reprezinte in totalitate. Aceasta trebuie accesorizata adecvat cu bijuterii fine, care sa nu eclipseze rochia, dar sa se completeze perfect. 

In primul rand trebuie sa ne decidem ce tip de bijuterii ne dorim: cercei, colier, bratara, bijuterii in par, iar acest lucru se face in functie de croiul rochiei, coafura si personalitatea miresei. Daca rochia are aplicatii mult prea stralucitoare pe ea, atunci nu trebuie sa purtam bijuterii somptuoase, ci sa alegem accesorii fine si de bun gust. Bijuteriile de mireasa nu trebuie sa distraga atentia de la rochie, ci sa o completeze. De asemenea, trebuie sa luam in considerare si ce coafura ne dorim, daca o sa avem parul prins sau desfacut, daca o sa ne alegem un accesoriu pentru par, o tiara sau diadema sau poate o floare in par, aceasta trebuie sa se completeze ideal cu intreaga tinuta. 

Fie ca alegem perle, diamante, aur, argint, cristale, important este ca bijuteriile sa reflecte personalitatea miresei. Miresele mai moderne aleg sa poarte accesorii colorate, care se asorteaza cu pantofii si buchetul. Este o idee interesanta, dar eu am rochia si pantofii ivory, asa ca am optat pentru cristale albe. O alta optiune frecvent intalnita la mirese o reprezinta perlele, care pot fi transmise din generatie in generatie. 

Eu consider ca orice mireasa trebuie sa poarte cercei. Daca de colier, bratara, accesorii in par ne putem lipsi foarte usor si sa nu para tinuta incompleta, cerceii eu ii consider obligatorii. Fie ca este vorba de niste cercei micuti sau cercei gen candelabru, acestia nu trebuie sa lipseasca. 

Avand in vedere croiul rochiei si coafura pe care doresc sa mi-o fac, eu am decis ca o sa port o pereche de cercei lungi si o bratara fina la mana. Cerceii au o lungime de 8 cm si sunt confectionati din cristale albe, foarte stralucitoare, iar bratara tot din cristale albe, are o lungime de 19+3 cm, si o latime de 2 cm. In lumina soarelui aceste bijuterii de mireasa stralucesc incredibil de frumos si sunt sigura ca voi radia de fericire in ziua cand le voi purta. 

 Am incercat sa surprind stralucirea acestora, care este incredibila ♥
Am ales aceste bijuterii dintr-un magazin online, Giada Rome, si am facut cea mai buna alegere, deoarece le-am primit foarte repede, impachetate frumos si am scapat de umblat prin oras in disperare dupa bijuterii. Drept sa va spun nici nu am vazut multe bijuterii dragute prin oras si nici timp nu am sa strabat atatea magazine. Pentru mine, Internetul este o modalitate perfecta prin care imi gasesc ceea ce imi doresc fara prea mult efort. Si pantofii de mireasa tot online i-am gasit dupa ce am probat zeci de perechi inconfortabile in oras. Asa ca m-am orientat online, unde am vazut perechea ideala. Nu va mai spun ca imi vin perfect, lucru ca nu s-a intamplat cu nici o pereche probata intr-un magazin fizic si au coloarea perfecta ♥.

 Cerceii ii gasiti aici si costa 39 lei, iar bratara aici, avand pretul de 47 lei. 
 Acuma stau frumos in cutiuta lor si asteapta ziua cea mare ♥

Voi ce bijuterii ati purtat/o sa purtati/ visati ca o sa purtati la nunta voastra? ♥
*Bijuteriile au fost primite din partea site-ului Giada Rome, carora le multumesc pentru colaborare*

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate